Andere belangrijke handelaars

Openingsuren

Maandag 20/08 09:00 - 17:00
Dinsdag 21/08 09:00 - 17:00
Woensdag 22/08 Na afspraak
Donderdag 23/08 09:00 - 17:00
Vrijdag 24/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 18/08 Na afspraak
Zondag 19/08 Na afspraak
Ons kantoor is uitzonderlijk gesloten op: 

- donderdag 1 november 2018
- dinsdag 25 december 2018

Info

Voor de installatie en het onderhoud van allerhande verwarmingssystemen, sanitair en zo veel meer kan u nergens beter terecht dan bij ADK, een warm familiebedrijf met inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Sinds kort zijn ze wegens groot succes uitgebreid met een extra filiaal in Oostende. 
 

Elektrische verwarming, vloerverwarming en CV-gas

Verwarming vormt de kern van de aangeboden diensten. Met hun jarenlange ervaring zijn ADK's medewerkers uiterst geschikt om u te voorzien van de verwarming die het beste past bij uw woonst en budget. Het plaatsen en vervangen van radiators en ketels is uiteraard standaard, samen met de volledige instelling van uw centrale verwarming. Verder behoort ook de steeds meer populaire vloerverwarming tot de mogelijkheden: ideaal voor een gelijkmatige opwarming van uw huis en warme voeten in de koude winter. Naast elektrische verwarming is ook aardgas een (groenere) optie. Ten slotte is het misschien interessant te investeren in een condensatieketel: deze is wat duurder in aankoop, maar bespaart heel wat in verbruik en is ook nog eens een stuk beter voor het milieu. 
 

Warmtepompen en sanitair

De installatie van een warmtepomp is eveneens een investering die heel wat bespaart op de lange termijn. Zo heeft deze pomp, die ADK met plezier voor u installeert en onderhoudt, een rendement van 4. Dat wilt zeggen dat u slechts 1/4 van de gebruikte warmte zelf hoeft aan te kopen, al de rest wordt uit de natuur gehaald. Uiteraard is ook dit beter voor het milieu. Verwant met deze dienst is de sanitairdienst die allerlei zaken omvat, van het dichten van een klein lek tot het plaatsen van een gloednieuwe sanitaire installatie of badkamer, en zelfs ontstoppingsdiensten. 
 

elektriciteitswerken, verlichting en domotica 

Warmte en sanitair is echter niet waar het dienstenpakket stopt. Voor de renovatie en installatie van kleine onderdelen of zelfs een heel elektriciteitsnetwerk staat ADK wederom paraat. Zo weet u wie te contacteren in geval van kortsluiting of stroomverlies! Daarbovenop kunnen zowel particulieren als bedrijven bij de zaak terecht voor het plaatsen of vervangen van verlichting op kleine of industriële schaal. Ten slotte wordt er ook op vlak van elektricteit een energiezuinige upgrade aangeboden. Dit is de voorziening van een domotica-systeem, een systeem dat uw verlichting, stopcontacten ... via een computerprogramma regelt en afstelt om alle stroomverspilling tegen te gaan. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de aangeboden diensten? Neem dan contact op met ADK via het nummer 059/80 59 64. U kan ook altijd vragen naar een volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar ADK bvba, 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 9