Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 25/05 GeslotenGesloten
Donderdag 26/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 26/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 27/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 GeslotenGesloten
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Wij ondervinden wat problemen met onze vaste lijn.
Dit wordt zo snel als mogelijk opgelost.
Voor dringende zaken stuur gerust een mailtje naar oostende@adk.be.

Alvast bedankt voor uw begrip.


ADK Oostende


Bij ADK in Oostende kan u terecht voor installatie en het onderhoud van allerhande verwarmingssystemen, sanitair en zo veel meer. Nergens kan u beter terecht dan bij dit warm familiebedrijf. ADK bestaat reeds 30 jaar en beschikt dus over een fantastische ervaring waarvan u kan genieten. Door het groeiend succes zijn ze recent uitgebreid met een nieuw filiaal in Oostende. 
 

Elektrische verwarming, vloerverwarming en CV-gas

De kern van de aangeboden diensten bij ADK zijn de verwarmingssystemen. Met hun jarenlange ervaring zijn hun  medewerkers uiterst geschikt om u te voorzien van de verwarming die het beste past bij uw woonst en budget. Het plaatsen en vervangen van radiators en ketels is uiteraard standaard, samen met de volledige instelling van uw centrale verwarming. Verder behoort ook de steeds meer populaire vloerverwarming tot de mogelijkheden: ideaal voor een gelijkmatige opwarming van uw huis en warme voeten in de koude winter. Naast elektrische verwarming is ook aardgas een (groenere) optie. Ten slotte is het misschien interessant te investeren in een condensatieketel: deze is wat duurder in aankoop, maar bespaart heel wat in verbruik en is ook nog eens een stuk beter voor het milieu. 
 

Warmtepompen en sanitair

Wilt u besparen op lange termijn dan is de installatie van een warmtepomp is een zeer interessante investering. Zo heeft deze pomp, die ADK met plezier voor u installeert en onderhoudt, een rendement van 4. Dat wilt zeggen dat u slechts 1/4 van de gebruikte warmte zelf hoeft aan te kopen, al de rest wordt uit de natuur gehaald. Uiteraard is ook dit beter voor het milieu. Verwant met deze dienst is de sanitairdienst die allerlei zaken omvat, van het dichten van een klein lek tot het plaatsen van een gloednieuwe sanitaire installatie of badkamer, en zelfs ontstoppingsdiensten. 
 

Elektriciteitswerken, verlichting en domotica 

Warmte en sanitair is echter niet waar het dienstenpakket stopt. Voor de renovatie en installatie van kleine onderdelen of zelfs een heel elektriciteitsnetwerk staat ADK wederom paraat. Zo weet u wie te contacteren in geval van kortsluiting of stroomverlies! Daarbovenop kunnen zowel particulieren als bedrijven bij de zaak terecht voor het plaatsen of vervangen van verlichting op kleine of industriële schaal. Ten slotte wordt er ook op vlak van elektricteit een energiezuinige upgrade aangeboden. Dit is de voorziening van een domotica-systeem, een systeem dat uw verlichting, stopcontacten ... via een computerprogramma regelt en afstelt om alle stroomverspilling tegen te gaan. 

Vragen of opmerkingen over de aangeboden diensten? Neem dan contact op met ADK via het nummer 059/80 59 64. U kan ook altijd vragen naar een volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je ADK bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond