Banner Back To Beauty

Openingsuren

Maandag 20/05 Na afspraak
Dinsdag 21/05 Na afspraak
Woensdag 22/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 19/05 Gesloten

Info

Al meer dan 6 jaar kan iedereen die van schoonheid houdt terecht bij Back To Beauty, uw professioneel beautysalon in Oostende. Zaakvoerster Elisabeth Rocay is een gepassioneerd nagelstyliste en kapster, wiens doel het is om iedereen, zowel dames als heren, het perfecte kapsel en de beste look te geven. Om dit te verwezenlijken luistert ze graag naar de wensen van elke klant.
 

Kapsel op maat van elke klant

Bij Back To Beauty staat schoonheid altijd centraal. Voor elke klant gaat de kapster op zoek naar een kapsel op maat, aangepast aan de vorm van het gezicht en met een natuurlijke, creatieve uitstraling. Er wordt ook op gelet dat het kapsel nadien zelf gemakkelijk in model te brengen is.
Ook voor opsteekkapsels kan u hier terecht. Denk maar aan een feestelijk kapsels voor een communie of een elegant bruidskapsel.
 

Schoonheidssalon Oostende

Bij schoonheidssalon Back to Beauty kan u terecht voor schoonheidsverzorging, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging ,pedicure en manicure, maar ook voor relaxerende massages.
Wie langskomt voor een verzorgende manicure of pedicure, kan ervoor kiezen om de verzorgende behandeling aan te vullen met het aanbrengen van nagellak of gellak, eventueel afgewerkt met steentjes.
De make-upartist voorziet u graag van professionele make-up voor gelegenheden. Ook voor een wimperverlening kan u terecht in het salon te Oostende.

Verder kan u bij  Back To Beauty terecht voor epilatie van de wenkbrauwen, bovenlip, armen, benen, bikinilijn, borst en rug.

Ligging en routebeschrijving