Openingsuren

Maandag 25/03 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Gesloten

Info

Black House is al meer dan 20 jaar actief in de bouwsector. Bij dit bedrijf uit Oostende staat perfectie centraal en wordt samen met u naar de beste oplossingen en materialen gezocht om uw project te doen slagen. De vakman staat in voor zowel afbraakwerken, metselwerken als algemene verbouwingen. Black House staat zowel in voor uw interieurinrichting dankzij vloerwerken en aanbrengen van gyproc, als uw tuinaanleg, inclusief bestrating.
 

Aanleg tuin en terras

Bent u net verhuisd naar een woning met tuin, maar kan u deze groene omgeving moeilijk een echte tuin noemen? Black House schiet u graag te hulp om de tuin van uw dromen aan te leggen.

Om uw tuin helemaal af te maken, heeft naast mooie bloemen en planten ook een mooie bestrating nodig. Black House uit Oostende is uw specialist in terraswerken en voorziet u graag van een terras bestaande uit goede materialen. Black House werkt met natuursteen om uw terras een sfeervolle en unieke uitstraling te geven. Deze tegels van de specialist uit Oostende gaan zeer lang mee en vragen een minimum aan onderhoud.

Uw tuin is pas helemaal af met een stijlvolle omheining. Black house plaatst vakkundig en snel uw omheining, zodat u zich veiliger voelt en geniet van meer privacy.

Ligging en routebeschrijving