Banner Duinekeuntje

Duinekeuntje

Openingsuren

Maandag 24/12 11:00 - ...
Dinsdag 18/12 11:00 - ...
Woensdag 19/12 Gesloten
Donderdag 20/12 Gesloten
Vrijdag 21/12 11:00 - ...
Zaterdag 22/12 11:00 - ...
Zondag 23/12 11:00 - ...

In de winter enkel open in het weekend.

Onze keuken is open van 12u tot 14u en van 18u tot 21u
Zondag van 12 u tot  21 u 30


Kamerverhuur ook in winter dagelijks mogelijk!

Info

Bent u op zoek naar een gezellig verblijf in Oostende? Voor een romantisch weekendje of een uitstap met de familie aan de zee, zit u altijd goed bij bed and breakfast Duinekeuntje. Op een boogscheut van het strand en slechts enkele kilometers van het centrum van de stad is dit het ideale gastenverblijf om volop te kunnen genieten van uw vakantie aan de kust.
 

Bed and breakfast met zicht op zee

Gastenverblijf Duinekeuntje heeft het allemaal. Gelegen op een steenworp van de zee, vormt deze bed and breakfast de ideale locatie om tot rust te komen en het bruisende Oostende te ontdekken. Duinekeuntje bevindt zich namelijk op zo’n 5 km van het centrum van Oostende en is gemakkelijk bereikbaar met de tram of de bus.
Alle kamers in het verblijf zijn uitgerust met tv, koelkast, microgolf, badkamer met douche, lavabo, haardroger en toilet. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen. Na een nachtje heerlijk rustig slapen wordt u ‘s morgens verwend met een uitgebreid vers ontbijt, inclusief broodjes en verse croissants.
 

Restaurant Oostende

Ook wie niet verblijft in de bed and breakfast, is welkom bij Duinekeuntje voor een etentje vol Belgische gerechten, bereid met verse ingrediënten.
In het restaurant kan u namelijk lekker lunchen, bijvoorbeeld met een soepje en een dagschotel. Ook ’s avonds na een stevig dagje zeelucht opdoen, kan u in het warme interieur genieten van een snack of een stevige maaltijd. Ook kinderen zijn zeker welkom om te genieten van een lekkere kinderschotel. 

Ligging en routebeschrijving