Fraja

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 14:00 - 18:00
Woensdag 24/04 Gesloten
Donderdag 25/04 14:00 - 18:00
Vrijdag 26/04 Gesloten
Zaterdag 20/04 Gesloten
Zondag 21/04 Gesloten
Maak vrjblijvend een afspraak met:
Francis Vangeenberghe: 0497/244523
Marc Samoy: 0491/072883

 

Info

Fraja is de expert bij uitstek als het gaat om het plaatsen van inbraakwerende automatische poorten, garagepoorten en zonneweringen over heel West-Vlaanderen.
 

Traditionele, sectionale of dubbele poort

Een mooie, stevige poort in uw tuin of land is niet alleen een mooi zicht, het beschermt ook zowel uw privacy als uw veiligheid! Bij Fraja rekent u steeds op een kwaliteitsvolle, stevige en bovenal betaalbare poort, geheel volgens de stijl van de rest van uw woonst. Voor uw gemak kunnen deze poorten steeds worden geautomatiseerd, voor uw veiligheid worden ze inbraakbestendig gemaakt. U krijgt de keuze uit veel verschillende modellen in traditionele poorten, dubbele poorten en sectionale poorten uit een veelvoud aan uiteenlopende materialen, waaronder staal, aluminium en hout.
 

Garagepoorten in West-Vlaanderen

Het poortenaanbod houdt hier echter niet op. Voor eveneens stevige, aangenaam ogende en inbraakvrije (automatische) garagepoorten kan u opnieuw terecht bij Fraja. Hun medewerkers komen met veel plezier zelf de opmetingen van uw garage doen en het project persoonlijk met u bespreken, zo weet u zeker dat u niet alleen een poort krijgt die aan al uw wensen en noden voldoet, maar ook praktisch perfect past in uw garage. Uiteraard heeft de firma eveneens een ervaren team aan installateurs die uw nieuwe poort komen plaatsen.
 

Allerlei soorten zonneweringen

Nu u uw nieuwe poort heeft, kan u in alle rust en veiligheid genieten van uw tuin of terras. Er kan echter een laatste spelbreker zijn, en dat is de warme, gloeiende zon. Hou een onaangenaam felle zon buiten dankzij de zonneweringen van Fraja! Hun opplooibare weringen uit allerlei verschillende mogelijke stoffen beschermen uw tuin of terras van de felle zon, zodat u van het goede weer kan genieten, maar toch altijd schaduw heeft.
 
Bent u op zoek naar en professionele firma uit de regio West-Vlaanderen voor het plaatsen van een professionele nieuwe poort of zonnewering? Dan bent u op zoek naar Fraja! Bezoek hun website voor meer informatie en vraag een gratis offerte.

Ligging en routebeschrijving