Home & Garden Line

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 10:00 - 18:00
Woensdag 20/11 10:00 - 18:00
Donderdag 21/11 10:00 - 18:00
Vrijdag 22/11 10:00 - 18:00
Zaterdag 23/11 10:00 - 18:00
Zondag 24/11 Gesloten

Foto’s

Info

Home & Garden Line is de speciaalzaak voor design tuinmeubelen in Oostende. De meubelzaak is verdeler van hoogstaande merken waaronder Bodum, Burda, Kettler, Reisenthel, Tribu, Le Marquier, Tiger Fire en Lafuma.

In de grote showroom kan u uw favoriete design tuinmeubelen van superieure kwaliteit uitkiezen. Bovendien geniet u van gratis levering in de regio.

U kan hier tevens het hele jaar door terecht voor barbecues. De winkel in Oostende beschikt ook over een shop-in-shop van Salt & Pepper.
 

Franse design tuinmeubelen van Fermob

Voor tuinstoelen, tuintafels en fauteuils van het Franse designmerk Fermob moet u bij Home & Garden Line zijn. Fermob tuinmeubelen zijn perfect bestendig tegen weersomstandigheden zoals regen, wind en koude en kan u dus het hele jaar buiten laten staan.  De tuinmeubelen van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel tinten.
 

Luxueus tuinmeubilair van eigen bodem

Home & Garden Line is verdeler van het van luxebuitenmeubilair van Belgische ontwerper en fabrikant Manutti. Dankzij de creatieve vormen en kleuren kan u de kwalitatieve, verfijnde stoelen, banken, tafels en accessoires voor in de tuin naar hartenlust mixen.

U vindt bij Home & Garden line eveneens de hoogwaardige kussens voor tuinmeubilair van Jardinico. Het merk maakt kussens voor exclusieve tuinmeubelcollecties van Europese merken, waaronder Manutti. 
 

Tuinparasol van hoge kwaliteit

Home & Garden Line is verdeler van de functionele designparasols van Glatz. Als specialist in zonwering biedt GLATZ oplossingen voor zowel kleine als grote ruimtes.

U vindt ook de parasols van Umboso in de winkel te Oostende. Deze zonwering is vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit. 

Ligging en routebeschrijving