Home & Garden Line

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 10/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/08 10:00 - 18:00
Woensdag 12/08 10:00 - 18:00
Donderdag 13/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 14/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 15/08 10:00 - 18:00
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Home & Garden Line is de speciaalzaak voor design tuinmeubelen in Oostende. De meubelzaak is verdeler van hoogstaande merken waaronder Bodum, Burda, Kettler, Reisenthel, Tribu, Le Marquier, Tiger Fire en Lafuma.

In de grote showroom kan u uw favoriete design tuinmeubelen van superieure kwaliteit uitkiezen. Bovendien geniet u van gratis levering in de regio.

U kan hier tevens het hele jaar door terecht voor barbecues. De winkel in Oostende beschikt ook over een shop-in-shop van Salt & Pepper.
 

Franse design tuinmeubelen van Fermob

Voor tuinstoelen, tuintafels en fauteuils van het Franse designmerk Fermob moet u bij Home & Garden Line zijn. Fermob tuinmeubelen zijn perfect bestendig tegen weersomstandigheden zoals regen, wind en koude en kan u dus het hele jaar buiten laten staan.  De tuinmeubelen van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel tinten.
 

Luxueus tuinmeubilair van eigen bodem

Home & Garden Line is verdeler van het van luxebuitenmeubilair van Belgische ontwerper en fabrikant Manutti. Dankzij de creatieve vormen en kleuren kan u de kwalitatieve, verfijnde stoelen, banken, tafels en accessoires voor in de tuin naar hartenlust mixen.

U vindt bij Home & Garden line eveneens de hoogwaardige kussens voor tuinmeubilair van Jardinico. Het merk maakt kussens voor exclusieve tuinmeubelcollecties van Europese merken, waaronder Manutti. 
 

Tuinparasol van hoge kwaliteit

Home & Garden Line is verdeler van de functionele designparasols van Glatz. Als specialist in zonwering biedt GLATZ oplossingen voor zowel kleine als grote ruimtes.

U vindt ook de parasols van Umboso in de winkel te Oostende. Deze zonwering is vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Hele vriendelijke bediening! Moo... 9 Review door: Claude
mooie kwaliteit.echt de moeite... 10 Review door: Nicole
mooie kaders gekocht.super... 10 Review door: Nicole
mooie winkel en vriendelijk... 10 Review door: Nicole
de moeite,mooie winkel en goede... 10 Review door: Nicole
daar moet je terug gaan... 10 Review door: Nicole
mooie winkel,goed overzicht en v... 10 Review door: Nicole