Knabbeltje en Babbeltje

Openingsuren

Maandag 21/06 07:30 - 14:00
Dinsdag 15/06 07:30 - 14:00
Woensdag 16/06 07:30 - 14:00
Donderdag 17/06 07:30 - 14:00
Vrijdag 18/06 07:30 - 14:00
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor een snelle, maar verse maaltijd moet u bij Knabbeltje & Babbeltje in Oostende zijn. Deze broodjeszaak staat garant voor ovenverse belegde broodjes, verse soep, snacks, dranken en warme maaltijden. Knabbeltje en Babbeltje maakt het u graag gemakkelijk door het aan huis leveren van warme dagschotels van maandag tot en met zaterdag.
 

Broodjeszaak Oostende

Voor lekkere belegde broodjes in Oostende moet u bij Knabbeltje en Babbeltje zijn. In deze broodjeszaak vindt u de meest ruime keuze aan ovenverse en rijkelijk belegde broodjes.
 

Levering dagschotel

Wilt u graag een snelle oplossing om te kunnen genieten van verse maaltijden, iedere dag opnieuw?

Wie een dagschotel bestelt bij Knabbeltje en Babbeltje krijgt een halve liter verse soep inbegrepen. Kleine eters kunnen een kleine portie bestellen, zodat er niet onnodig eten en geld verloren gaat.

U kan de ochtend zelf nog uw dagschotel bestellen en diezelfde dag uw maaltijd aan huis geleverd krijgen. Uw dagschotel komt in een handig bakje dat u kan opwarmen in de oven of microgolfoven. Dagschotels leveren kan van maandag tot zaterdag. U heeft wel de mogelijkheid om uw maaltijd voor zondag, al op zaterdag te laten leveren. Zo kan u toch de hele week lang genieten van handige, vers gemaakte warme maaltijden.

Welke dagschotels u zoal kan verwachten? Denk aan worst en appelmoes met puree, kip zoetzuur met ananas en aardappelen, schnitzel met bloemkool en aardappelen of gehaktballetjes in tomatensaus. Stuk voor stuk lekkere, volwaardige maaltijden dus.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief