Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraak
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Welkom bij de nr 1 massagetherapeute en nagelstyliste: Lucy's Eau-Ase

Treed binnen in een mysterieuze, bloemige sfeer van Synergie Gardenia. Bij Lucy's Eau-Ase in Oostende is het er fris, rustgevend en het geeft je tegelijkertijd nieuwe energie. Geniet van een relaxerende massage of gelnagels. Ook etherische oliën, massage olies, badolies, aloë vera gel, aroma lampen/branders van Sjankara zijn er verkrijgbaar. Neem af en toe eens een uurtje voor jezelf en ga langs bij Luzaane. Het zal je een wereld van goed doen.
 

Lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is een grote must in jouw bezige leven. Het zorgt ervoor dat de afvalstoffen vrij komen uit je lichaam, neemt de stress weg, geeft je nieuwe energie en een goed gevoel. De massage staat als symbool voor reinheid en is goed voor alle huidtypes. 
 

Gelaatsverzorging

Lucy's Eau-Ase gebruikt bij een gelaatsverzorging druivenpitolie of abrikozenolie. Druivenpitolie heeft een verzorgende en voedende werking op de huid en geeft een gezonde glans. Het hydradeert, verfrist en verjongd de huid. De abrikozenolie is een heel zachte olie die goed wordt opgenomen door de huid en gaat de veroudering van de huid tegen. 
 

Gelnagels

Gelnagels geven een mooi verzorgde uitstraling, daarbij heb je de keuze uit een heleboel kleuren en kan je het laten afwerken met nailtattoo's, nailstickers of nailstyling. Bij Lucy's Eau-Ase mag je gerust een foto meebrengen van wat je graag op je nagels wenst. Indien je woont in de regio Oostende kan Luzaane bij jouw thuis langskomen mits een toeslag van maar €5. Zowel op je handen als op je voeten kan je gelnagels laten plaatsen. 
 

Sjankara oliën

Bij Lucy's Eau-Ase hebben ze speciaal gekozen voor de producten van Sjankara. Sjankara is gebaseerd op natuurlijke, biologische, organische oliën. therische oliën stimuleren het lichaam, beïnvloeden cellen, waardoor ze beter ademen en beter reageren. Ze bevorderen de vorming van anti-lichamen en stimuleren de witte bloedcellen. Ook vallen ze de microben rechtstreeks aan en ze werken ontstekingswerend. Ze werken als klassieke antibiotica, maar hebben niet de nadelen ervan.  Onzuiverheden in het lichaam worden verwijderd. De oliën werken ontgiftend en stimuleren de bloedsomloop. Ze zijn revitaliserend, vergemakkelijken de ademhaling bij verstuiving in de atmosfeer en dringen snel door in het bloed en de klieren. Alsook beïnvloeden ze het zenuwstelsel.
 

Schoonheidssalon Oostende

Ga langs bij Lucy's Eau-Ase in Oostende en kom helemaal tot rust. Luzaane zorgt voor een ontspannende behandeling waarna je achter boordevol energie zal zitten. De prijslijst van alle behandelingen kan je terugvinden op hun website https://www.lucyseauase.be/prijslijst . 

Ligging en routebeschrijving