Openingsuren

Maandag 29/11 07:45 - 12:4513:30 - 18:30
Dinsdag 30/11 07:45 - 12:4513:30 - 18:30
Woensdag 01/12 07:45 - 12:4513:30 - 18:30
Donderdag 02/12 GeslotenGesloten
Vrijdag 03/12 07:45 - 12:4513:30 - 18:30
Zaterdag 27/11 07:45 - 12:4513:30 - 18:30
Zondag 28/11 07:45 - 12:4512:45 - 18:30

Info

Slagerij Rosseel

Slagerij Rosseel, gelegen aan de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende, is uw vaste slager als het aankomt op versheid, kwaliteit en smaak van uw vlees en charcuterie.

Met een hele selectie aan beschikbare vleessoorten (runds - varkens - lams - kip) en bereide gerechten in de koeltoog kunt u er bij deze slager zeker van zijn dat u vindt wat u zoekt.
 

Vlees

Een heerlijk malse biefstuk, een sappig varkenskoteletje of een zachte kipfilet om uw middag- of avondmaal te vervolledigen? Bij Slagerij Rosseel kunt u er van op aan dat iedere vleessoort met de grootste zorg voor u bereid wordt. Het enige wat u zelf nog moet doen is uw gekozen vlees afbakken naar eigen smaak!

Op woensdag, zaterdag en zondag is er bovendien versgebakken kip aan 't spit beschikbaar!

Maak van iedere maaltijd een succes met een lekker stuk vlees en ga winkelen bij deze slagerij!
 

Charcuterie

Beleg of toespijs voor bij uw dagelijks brood? Ook daar heeft Slagerij Rosseel een ruime selectie voor in de koeltoog. Kaas, hesp, salami, kippewit, ... Waar u ook zin in hebt, u vindt het er beslist allemaal. Er is ook een groot aanbod aan kazen aanwezig, zodat ieders smaak bij de broodmaaltijd aan bod komt.
 

Bereide gerechten, dagschotels en soepen

Ook wanneer je geen zin hebt om zelf achter je kookplaten te staan, accommodeert Slagerij Rosseel u graag met een van hun bereide gerechten, dagschotels of soepen. Je kiest simpelweg het gerecht waar je die dag zin in hebt, bestelt het aantal maaltijden die nodig zijn voor je gezin en gaat huiswaarts.

Het enige werk dat je nog hebt is de soep of het gerecht eventjes in de microgolf plaatsen en u kan genieten van een verse, smakelijke maaltijd!
 

Bestellingen

Wanneer u graag een speciale fondue, gourmet of teppanyaki-avond houdt met vrienden of familie, kunt u bij Slagerij Rosseel mooi gedecoreerde vlees- en/of visschotels bestellen. Voor de liefhebbers van koude bereidingen: u kunt bovendien ook een heus koud buffet op bestelling laten klaarmaken. 

Ontdek de mogelijkheden in de zaak zelf, of bevraag u telefonisch!
 

Colli van de maand

Iedere maand is er een nieuwe colli van de maand, een speciaal vleespakket met diverse soorten vlees. Zo kunt u samen met uw gezin een hele tijd genieten van kwaliteitsvlees aan een gebundelde topprijs!

Dirk & Chantal staan steeds met een glimlach voor je klaar en heten je van harte welkom in hun zaak!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Beste Chantal & Dirk,rnEen w... 10 Review door: Anne
Prettige feestdagen en een goede... 7 Review door: Michaël
PRETTIGE FEESTDAGEN. HET IS ALTI... 9,6 Review door: Joanna
Altijd tiptop!... 9,5 Review door: Ingrid
Doe zo voord en alles in de punt... 5,7 Review door: Marc
Dank voor de goede zorgen!... 9 Review door: Didier
De vleesproducten zijn steeds ze... 10 Review door: Maria Louisa