Paul De Raeve

Openingsuren

Maandag 20/08 Na afspraak
Dinsdag 21/08 Na afspraak
Woensdag 22/08 Na afspraak
Donderdag 23/08 Na afspraak
Vrijdag 24/08 Na afspraak
Zaterdag 18/08 Na afspraak
Zondag 19/08 Gesloten

Foto’s

Info

De Raeve is uw betrouwbare professional voor alle grondwerken, tuinaanleg en afbraakwerken in de ruime regio rond Oosterzele.
 

Grondwerken en afbraakwerken

U bent op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor uw algemene grondwerken en afbraakwerken? In de ruime regio rond Oosterzele (Balegem-Scheldewindeke-Sint-Lievens-Houtem) staat De Raeve paraat om uw terrein of gebouw aan te pakken waar nodig.
Begint u aan een ambitieus bouwproject, maar moeten uw bouwterreinen nog klaargemaakt worden?  De Raeve zorgt voor de ontbossing en vrijmaking van uw bouw- en industriegronden.
Wanneer uw grondwerken voltooid zijn, zorgt het bedrijf ook voor de afvoer van alle overtollige grond. Zo kan u zonder zorgen aan uw project beginnen.
De Raeve is uw expert in bestratingen van boordstenen, uitgraven van kelders, waterputten, opritten, zwembaden, vijvers en tuinaanleg.
 

Tuinaanleg en verhuur containers

Uw tuin moet aangelegd worden of heeft een opknapbeurt nodig? Uw oprit is aan vernieuwing toe? U heeft verbouwingswerken gepland maar nog geen container voorzien? De Raeve helpt u graag verder. Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene afbraakwerken en grondwerken, aangevuld met tuinaanleg en containerdiensten. Zo heeft u aan één vaste partner genoeg om al uw werken te voltooien.
Neem contact op met De Raeve te Oosterzele via 0494 28 81 58 voor een gepaste dienstverlening inzake grondwerken, tuinaanleg en afbraakwerken.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Paul De Raeve, 9860 Oosterzele, Rattepas 17