Bloemenhuisje ('t)

Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 11:00 - 23:00
Donderdag 24/06 11:00 - 23:00
Vrijdag 25/06 11:00 - 23:00
Zaterdag 26/06 11:00 - 23:00
Zondag 20/06 11:00 - 23:00

Foto’s

Info

Bij bistro 't Bloemenhuisje in Oostkamp is het in alle seizoenen genieten. Tijdens de winter kan u er samen met vrienden of familie genieten van een lekkere lunch, Verse reuzeboerenpannenkoeken, of een overheerlijk diner. Tijdens de zomermaanden kan u er terecht op het grote en gezellige terras. Geniet er van een fris biertje of een snack terwijl de kinderen ravotten op de speeltuin.
 

Heerlijke lunch of diner, bereidt door een chef met toekomst!

De jonge en ambitieuze chef Mathieu Tijtgat won in 2014 de prijs voor meest talentvolle kok door Horeca Vlaanderen. Hij deed voor zijn werk bij 't Bloemenhuisje ervaring op in de Kromme watergang, Karmeliet & de Kok au Vin. Met zo’n culinaire expert in de keuken kan u er dan ook op rekenen dat de gerechten die ’t Bloemenhuisje haar klanten aanbiedt enkel van de hoogste kwaliteit zijn. Komt u gerust eens langs en geniet u van uw gezellige, warme winterlunch of zonnige maaltijd op het terras in de zomer.
 

Een fris pintje of een lekker koffietje met een pannenkoek

Kom langs bij ’t Bloemenhuisje en verwen uzelf met meer dan enkel warme maaltijden. Geniet van een heerlijke frisse pint op het zomerse terras, of ga bij slecht weer juist lekker binnen zitten voor een warme kop koffie en een heerlijke reuzeboerenpannenkoek, een echte specialiteit van het huis.
 

Feestzaal te huur om te feesten in stijl

Viert u binnenkort een communie, jubileum of trouwfeest, of is het binnenkort uw verjaardag en wilt u dit uitgebreid vieren? Bistro 't Bloemenhuisje beschikt over een feestzaal die volledig tot uw beschikking staat. Feesten in stijl doet u in 't Bloemenhuisje te Oostkamp!

Voor meer informatie over al het lekkers dat in de bistro te verkrijgen is en over de verhuur van de zaal surft u naar hun website, www.tbloemenhuisje.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief