Debruyne Geert

Openingsuren

Maandag 06/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 07/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Woensdag 08/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Donderdag 09/07 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 03/07 09:00 - 12:00
Zaterdag 04/07 GeslotenGesloten
Zondag 05/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Debruyne Geert te Oostkamp is uw specialist in verwarming, sanitair en elektriciteit, zowel voor particulieren als voor bedrijven en toepassingen in de landbouw. 
 

Verwarming en ventilatie

Debruyne Geert is de specialist voor al uw verwarmingstoepassingen. Van gaswandketels en mazoutketels tot radiatoren en warmtepompen. De vakman plaatst ook vloerverwarming in nieuwbouw woningen of bij renovaties. Bouwt u een nieuw huis of laat u een nieuw verwarmingssysteem aanleggen? Debruyne Geert overloopt graag samen met u de opties en beslist in overleg met de klant welk verwarmingssysteem het beste past bij de situatie en de voorkeuren van de klant. 

Ruimtes moeten niet enkel verwarmd worden, maar ook voldoende worden verlucht. Door alle huishoudelijke activiteiten ontstaat er namelijk een grote luchtvochtigheid in uw woning. Deze luchtvochtigheid moet afgevoerd worden om condensatie en schimmelvorming te vermijden. Daarom voorziet Debruyne Geert uw woning graag van een kwalitatief ventilatiesysteem. Deze is nuttig in alle ruimtes van uw woonst of zaak, maar haast onmisbaar in badkamers en keukens door de extreme vochtigheid die ontstaat tijdens het koken of douchen. 
 

Sanitair

Debruyne uit Oostkamp staat eveneens in voor het verzorgen van de plaatsing van sanitaire leidingen voor baden en douches, toiletten en lavabo’s. Voor de keuze van de sanitaire toestellen werkt Debruyne vaak met de merken Grundfos, DAB, Grohe, Vola, Ideal Standard en Sphinx. Deze, in combinatie met de ervaring van de vakkundige installateur, garanderen een lange levensduur en goede werking, en bijgevolg een tevreden klant! 
 

Diensten landbouw

Ook landbouwbedrijven mogen rekenen op Debruyne als partner. De specialist uit Oostkamp staat in voor het verzorgen van verlichting, ventilatie, drinkwatervoorziening, verwarming en algemene elektriciteitswerken. 

Heeft u een klus en weet u niet zeker of ze door Debruyne Geert voorzien wordt, of had u graag een vrijblijvende prijsofferte gewenst? Neem dan gauw contact op via het nummer 050/27 95 85! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief