Jos De Kok

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 29/01 Na afspraak
Donderdag 30/01 Na afspraak
Vrijdag 31/01 Na afspraak
Zaterdag 01/02 Na afspraak
Zondag 26/01 Na afspraak

Info

Traiteur, feestaannemer “n chef Jos de Kok uit Sint-Joris-Weert nabij Oud-Heverlee, Leuven, verzorgt al uw feesten zowel bij u aan huis, in een door u gekozen zaal, als in de eigen feestzalen. Zowel bedrijven, scholen als particulieren kunnen gebruik maken van de cateringdienst van Jos De Kok.

 

Feestzalen voor bedrijfsfeesten en familiefeesten

Traiteur Jos De Kok te Oud-Heverlee beschikt over feestzalen met tuin, terras en speelhoek die hij gratis ter beschikking stelt voor evenementen. In de zalen kunnen tot 150 genodigden terecht om er samen een gezellige tijd te beleven.
U kan bij Jos De Kok terecht voor zowat alle familiefeesten. Van een verfijnd huwelijksfeest of jubileum, tot een communiefeest of verjaardagsfeestje dat helemaal gericht is op het plezier van de kinderen.
Naast particulieren kunnen ook bedrijven beroep doen op de feestzalen te Oud-Heverlee. Organiseert uw bedrijf binnenkort een receptie of bedrijfsfeest? Laat uw wensen kennen aan Jos De Kok en maak zo een succes van uw gelegenheid.

 

Traiteur Jos De Kok

Krijgt u een groep vrienden over de vloer? Vindt het familiediner ditmaal bij uw thuis plaats? Of organiseert u een feest, waarbij heerlijke gerechten en handige hapjes de tafels moeten vullen?
Traiteur Jos De Kok uit Oud-Heverlee staat steeds paraat om u met raad en daad bij te staan voor het samenstellen van uw menu’s. De traiteur werkt uitsluitend met dagverse producten bij de bereiding van ieder gerecht. Alles wordt bereidt in een moderne keuken, met een onberispelijke afwerking en service.
Daarnaast staat de traiteur ook in voor de catering aan bedrijven en scholen.

Ligging en routebeschrijving