Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Coiffure Beaury heeft de 1ste plaats behaald als vriendelijkste handelaar van Oud-Turnhout!

Op maandag 22 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking Laakdal Feest- en seminariecomplex De Vesten, te Laakdal de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview Coiffure Beauty

“Het ontvangen van de award voor Vriendelijkste Handelaar van Oud – Turnhout, is heel plezant. Het geeft aan dat mensen het waarderen als je vriendelijk bent. Vriendelijkheid kost uiteindelijk niets en je kan er ver mee komen als handelaar. De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik dan ook belangrijk.”

“Ik baat mijn kapperszaak al sinds 1981 alleen uit en heb intussen ongeveer 30 jaar ervaring. Ik knip zowel dames, heren als kinderen. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor brushing, kleuring en permanenten. Aangezien ik alleen sta in mijn zaak is het belangrijk om alles te kunnen. Ik ben enkel tevreden als het kapsel van mijn klant er piekfijn uitziet.”

“Handelsgids staat voor mij gelijk aan gemakkelijk gevonden worden op het internet door mijn klanten. Voor de klanten is het eveneens een gemakkelijke tool om informatie terug te vinden over mijn zaak of van andere handelaars.”