Bloemen De Potter

Openingsuren

Maandag 26/08 08:00 - 19:00
Dinsdag 27/08 08:00 - 19:00
Woensdag 28/08 08:00 - 19:00
Donderdag 29/08 08:00 - 19:00
Vrijdag 30/08 08:00 - 19:00
Zaterdag 24/08 08:00 - 18:00
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Bloemen De Potter is reeds meer dan een halve eeuw een gevestigde waarde in het centrum van Oudenaarde.
 

Bloemen, Seizoensboeketten, plantjes, ... 

Al meer dan 37 jaar kan je er terecht voor een prachtig seizoensboeket van de mooiste bloemen die het seizoen u te bieden heeft. Allen met uiterste zorg voor u geselecteerd en met kennis van zaken voor u geschikt tot een prachtig boeket. Ook voor een leuk plantje in een betaalbaar potje, hedendaags bloemwerk, decoratie objecten en sfeer artikelen bent u bij Bloemen De Potter in Oudenaarde aan het juiste adres. 

 

Bovendien kan je bij Bloemen De Potter ook terecht voor al uw Trouw- en Rouwwerk. Steeds naar uw noden en wensen en telkens met verse bloemen wordt voor u een prachtig bloemstuk gecreëerd. Waarom niet uw bruidsboeket door een ervaren en gepassioneerd bloemist laten samenstellen?  

 

Bloemen en planten voor u aan huis geleverd. 

Bij Bloemen De Potter in Oudenaarde doen ze er alles aan om tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten. Kan u niet naar de winkel komen of wenst u vanop afstand iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen? Bloemen De Potter levert de bestelling voor u aan huis. 

 

Bovendien is Bloemen De Potter erkend lid van Fleurop-Interflora. De meest gekende service die in maar liefst 150 landen bloemen levert aan huis. Niet elke bloemenzaak heeft de eer om zich lid van deze belangrijke groep te mogen noemen. Elke bloemenzaak wordt echter zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vaardigheden en sterkt zich in een uitstekende kwaliteit en service. 

 

Vriendelijkste handelaar in Oudenaarde.

 

Zowel in 2016, 2017 als in 2018 zijn Paul en Ingrid van Bloemen De Potter verkozen tot vriendelijkste handelaar van Oudenaarde. Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest vriendelijke ondernemer van de gemeente of stad. 

 

Bovendien kunnen ook de klanten in de prijzen vallen. Elke maand is het voor 1 klant feest want die wint het boeket van de maand. Ga langs in de bloemenwinkel van Paul en Ingrid. Ontdek er de geuren en kleuren van verse bloemen, ervaar er de vriendelijkheid van de uitbaters en win het boeket van de maand.

Ligging en routebeschrijving