Style4every1

Openingsuren

Maandag 10/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Style4every1

Er stijlvol uitzien hoeft niet altijd superduur te zijn. Bij Style4every1 in Eernegem (Ichtegem) kan je langsgaan om jezelf een nieuwe outfit aan te meten binnen je budget en aan democratische prijzen. Je vind er een groot aanbod aan betaalbare trendy dameskleding, maar ook prachtige handgemaakte juwelen, stijlvolle handtassen, trendy schoenen en schitterende modeaccessoires.
 
Organiseert u een ladies night of homeparty en hebt u nog een geschikte activiteit nodig om uw gasten te entertainen? Je kan Style4Every1 boeken om uw feestje of avond op te vrolijken met een shopping-at-home! Voor meer info -> neem contact op of hou de Handelsgids- en Facebookpagina in de gaten!
 

Kleding voor dames

In de winkel in de Vinkenweg in Ichtegem ben je steeds welkom om het uitgebreide gamma aan kleding en mode te ontdekken. Met gepaste raad en advies staat deze vriendelijke handelaar u graag bij om de keuze van outfit te maken die het best bij je past. De core business van deze zaak is betaalbare trendy kledij aan te bieden aan een zo groot mogelijk publiek, rekening houdend met de laatste nieuwe trends op modegebied.
Ga dus snel eens langs en ontdek wat er voor jou in de aanbieding is!
 

Juwelen, handtassen en accessoires

De mooiste handgemaakte juwelen in de ruime regio vind je ongetwijfeld bij Style4Every1. Een matchende handtas is er ook nooit ver uit de buurt, en er is een ruime selectie aan modeaccessoires in de zaak om de outfit die u gekozen hebt nog extra in de spotlights te zetten. Een armbandje, een ketting, broeksriem, oorbellen, ... Alles is te verkrijgen!
 

Homeparty’s, Ladies Night en Shop-at-home

Als je een unieke beleving wilt voor jezelf en je vriendinnen, kan je deze handelaar ook contacteren om bij je thuis een demonstratie te komen geven van het beschikbare productgamma. Een winkel in de woonkamer bij je thuis = fun gegarandeerd en voor ieder wat wils!
 
Neem gauw contact op door in de winkel langs te gaan, of te bellen naar het telefoonnummer op deze pagina!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief