Kippenhok ('t)

Openingsuren

Maandag 13/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 14/07 GeslotenGesloten
Woensdag 15/07 GeslotenGesloten
Donderdag 09/07 GeslotenGesloten
Vrijdag 10/07 07:00 - 19:00
Zaterdag 11/07 07:00 - 19:00
Zondag 12/07 07:00 - 13:00

Foto’s

Info

't Kippenhok te Oudenburg is uw speciaalzaak voor wild en gevogelte. Populair bij klanten zijn specialiteiten zoals kip aan 't spit, vers vlees van wild en gevogelte en natuurlijk het aanbod in diverse bereide gerechten.

 

Traiteur

Inspiratie nodig voor een lekker feestmenu? ‘t Kippenhok te Oudenburg biedt u graag zijn diensten als traiteur aan om zo al uw gelegenheden dat tikkeltje feestelijker en lekkerder te maken.
De traiteur wet zijn klanten steeds positief te verrassen door een gevarieerd aanbod aan gourmet- en fondueschotels bestaande uit kipspecialiteiten.
Ook voor een lekker stukje kip op de barbecue kan u bij ‘t Kippenhok terecht. Een mals stukje wit van de kip, of een gemarineerd billetje? Tussen deze barbecuespecialiteiten is er voor ieder wat lekkers te vinden.
Geen tijd om te koken, maar hecht u wel belang aan een gezonde maaltijd met vers vlees voor u en uw gezin? Ga langs bij ’t Kippenhok in Oudenburg en ontdek de keuze aan huisbereide gerechten. Zo geniet u van een zelfgemaakte verse maaltijd, terwijl u enkel uw aankoop nog moet opwarmen bij thuiskomst.

 

Pluimvee Vandamme

Houdt u graag kippen, kuikentjes of ander pluimvee thuis? ’t Kippenhok verkoopt ook levend pluimvee onder de naam Pluimvee Vandamme. Hier u kiezen tussen enkele legkippen en sierkippen. Ook paaskuikens, parelhoenders en mesthaantjes kan u hier aankopen. Uw dier kan geleverd worden bij u thuis of u kan uw nieuwe huisdier afhalen in Oudenburg.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief