Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Wie dagelijks nood heeft aan inspuitingen, wondverzorging en dergelijke, kan beroep doen op thuisverpleging om dit allemaal wat makkelijker te laten verlopen en om zeker te zijn van een professionele aanpak. Woont u in de omgeving rond Oudenburg en bent u op zoek naar thuisverpleging? U kan ten alle tijde beroep doen op de diensten van Thuisverpleging Sika.
Thuisverpleegster Kathy werkt met haar hart en ziel voor alle zorgen die u, of iemand in uw naaste omgeving nodig heeft. De specialist in thuisverpleging helpt u graag met het toedienen van medicatie, hygiënische zorgen en inspuitingen.
Kathy van Thuisverpleging Sika is een gediplomeerde verpleegkundige die ook voor wondzorg, stomazorg en palliatieve zorgen veel kan betekenen. Ook voor insuline therapie, compressie therapie, sondages en diabetes kan u haar hulp inroepen.
 

Medicatie

Zowel voor uw dagelijkse pilletjes of siroop, als voor inspuitingen bij diabetes of andere ziektes komt Kathy graag bij u langs.
 

Compressietherapie

Bij compressietherapie wordt gebruik gemaakt van een verband om opnieuw een stabiele omvang te bekomen van ledematen. Door het aanleggen van zwachtels wordt van buitenaf een continue druk gegeven, welke het uittreden van vocht tegengaat. Om compressietherapie correct uit te voeren is professioneel inzicht nodig. Daarom kan u hiervoor steeds beroep doen op Thuisverpleging Sika.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief