Kwasinova

Openingsuren

Maandag 06/02 Na afspraak
Dinsdag 07/02 Na afspraak
Woensdag 08/02 Na afspraak
Donderdag 09/02 Na afspraak
Vrijdag 10/02 13:30 - 18:00
Zaterdag 04/02 10:00 - 16:00
Zondag 05/02 Gesloten

Info

Speelgoed krijgt nieuw leven dankzij Kwasinova

Inge Fraiponts werkt als verpleegkundige aan het CLB GO te Genk. Haar droom was om ooit als zelfstandige een zaak te runnen en hier is ze dan.
 

Speelgoed

Omdat Inge bij Kwasinova het speelgoed van haar eigen kinderen maar ook van anderen een tweede leven wilde geven is ze op het idee gekomen het speelgoed op het internet te plaatsen. Het concept van Kwasinova is ontstaan naar aanleiding van een krantenartikel wat ze reeds jaren eerder had gelezen.
 

Tweedehands kinderspullen

Kwasinova betekent bijna nieuw. Het concept bestaat erin dat iedereen zijn/haar spullen in consignatie geeft. Na controle en goedkeuring worden er foto's genomen en prijs bepaald. Dan wordt het stuk op het internet geplaatst voor een afgesproken periode. Bij verkoop binnen die periode ontvangt de aanbieder 50% van de omzet uit zijn artikelen. De aanbieder komt de niet verkochte spullen terug  ophalen of ze worden geschonken aan het goede doel.
 

Verkleedkledij, puzzels, gezelschapsspelletjes

 Kwasinova biedt niet alleen kinderkleding aan, ze biedt ook volgende stukken aan zoals verkleedkledij, speelgoed, houten speelgoed, puzzels, gezelschapsspellen en zelfs knuffelbeertjes. 
 

Kinderwagens, babybedjes, autostoelen

Het is nog niet afgelopen, Kwasinova heeft ook kinderwagens, babybedjes, autostoelen, eetstoelen enz voorradig. Doe een goede zaak voor je kind en voor je portemonee en kom kennismaken met Kwasinova uit Meeuwen-Gruitrode.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kwasinova een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond