Meubelen Tastenhoye

Openingsuren

Maandag 19/11 13:00 - 18:00
Dinsdag 19/11 13:00 - 18:00
Woensdag 19/11 Gesloten
Donderdag 19/11 13:00 - 18:00
Vrijdag 19/11 13:00 - 18:00
Zaterdag 19/11 10:30 - 18:00
Zondag 18/11 Gesloten

Info

Tastenhoye biedt u hedendaags interieur design,op twee volledig vernieuwde niveaus, samen goed voor 3000m² actuele wooninspiratie.
Ontdek het nieuwste sofabed, intelligente lichtsystemen, uitnodigende tafels en dat strak gelakte kastje, stuk voor stuk markante opstekers voor uw interieur. Ook de diverse slaapsystemen kan u hier in alle sereniteit uittesten.
 
Op het gelijkvloers vindt u een ruim aanbod aan hedendaagse salons, strakke eetkamers, comfortabele zitelementen, eigenzinnige wandkasten, boekenrekken, mediameubels, bureaus en de bijhorende verlichting. Ook stijlvol terras- en tuinmeubilair kan u hier keuren en kiezen.
 
Boven wachten de slaapsystemen en bedden u op. Overzichtelijke dressings en inloopgarderobes, meegroei kinder- en jeugdkamers, een originele collectie hallaccessoires en streelzacht bedlinnen maken het plaatje af.
Met drie generaties ervaring stelt Tastenhoye u enkel deze (inter)nationale merken voor die garant staan voor hoogkwalitatieve meubels, goed voor tientallen jaren intens woonplezier.
Denk aan de lattenbodems van Lattoflex en de Auping slaapsystemen.
De schare Italiaanse designers van topmerken MDF Italia, Polyform, Alias, Verardo en MisuraEmme leveren uitgepuurd en degelijk design en bieden u een duizelingwekkende keuze. Ontdek de interessante collectie tafels en bedframes van het Duitse Zeitraum. Of uit Nederland Leolux, Pode en uit eigen land Durlet, trendsetters in zitcomfort. Voor de avant-garde verlichting tekenen Flos en Lumina. De tapijten van Danskina geven elke vloer allure. Het waanzinnig mooie tuin- en zwembadmeubilair is o.a. van Extremis en Paola Lenti.
 
Wil u ons deskundig advies? Wij nemen graag de tijd voor u, schotelen u alle opties voor en begeleiden u in uw keuze. Als u dat wil, komen we ook aan huis voor tailormade interieuradvies. U wil uw living of slaapkamer herdenken of uw hele huis actueel inrichten? We bekijken samen met u welke woonoplossingen u het beste dienen.
 
Als u het stuk van uw dromen gevonden hebt, wil u het zo snel mogelijk in huis halen. Dat begrijpen we best en daarom staan we persoonlijk in voor een snelle en vlotte levering. Eenmaal bij u thuis aangekomen, monteren onze mensen de meubels ook. Zo kan u er meteen volop van genieten.
 
Bij Tastenhoye selecteren we onze producten met grote zorg. We staan borg voor de geleverde kwaliteit en maken dit sterk door u twee jaar garantie te bieden.
Ook na die tijd kunt u op ons rekenen. Bent u op zoek naar een onderdeel of is er een herstelling nodig? Wij helpen u graag verder.
Kom gerust eens kijken:
met een keur aan (inter)nationale kwaliteitsmerken onder één dak, liggen de woonideeën voor het grijpen. Tot gauw!

Ligging en routebeschrijving