Andere belangrijke handelaars

Banner De Secretaris

De Secretaris

Openingsuren

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 21:00

Foto’s

Info

Overpelt heeft de toerist heel wat te bieden, zoals een prachtig groen decor dat erg geschikt is voor fietsers en wandelaars. Voor een gastronomische verwenning of gezellige slaapplek moet u dan weer bij De Secretaris zijn. Dit hotel met brasserie in Overpelt centrum weet zijn gasten te verwennen.
U kan terecht in de brasserie voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Proef ook zeker de verschillende wijnen in de wijnbar. Of zoekt u nog een inspirerende locatie voor uw vergaderingen? Voor kleine besprekingen en vergaderingen is De Secretaris de ideale ontmoetingsplaats met een verfijnde bediening.
 

Hotel Overpelt

De Secretaris is een prachtig, comfortabel 4-sterrenhotel gevestigd in het centrum van Overpelt. Het hotel heeft tien kamers met volledige hotelservice en is zeer gastvrij. In de ochtend kunt u hier genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een mooie start van de dag geven.
 

Bistro en wijnbar

De benedenverdieping bestaat uit een bistro met dining rooms waar de jarenlange gastronomische kwaliteiten van de eigenaars uitblinken. U kunt hier heel aangenaam lunchen en in de avond wordt u verrast met heerlijke, creatieve gerechten. Gelegen aan de Dorpsstraat is het heerlijk ontspannen op het fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving vindt.
De Secretaris weet wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u ontspannen kunt genieten van de mooie wereldwijnen. Naast de klassieke wijnen neemt de bar u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar De Secretaris, 3900 Overpelt, Dorpsstraat 60