Salons Acaciahof

Openingsuren

Maandag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/01 13:00 - 16:00
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/01 12:00 - 20:00

Info

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw evenement het hart van Limburg? Feestzalen Acaciahof in Overpelt maakt van ieder feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Het dynamisch team biedt steeds een hoogstaande service. Zo genieten u en uw gasten van overvloedige gerechten van een gerenommeerde keuken met topchefs in sfeervol ingerichte zalen met aangepaste tafeldecoratie.
 

Feestlocatie Limburg

Salons Acaciahof verzorgt graag al uw feesten en evenementen, zodat u hier onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Er wordt niet enkel een prachtige locatie ter uwer beschikking gesteld, maar er wordt ook voor uw gasten gezorgd. Met een uitgebreide menukaart vol topgerechten en een aangepast kader biedt Acaciahof u een totaalservice en dit aan democratische prijzen.

Salons Acaciahof bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor uw evenementen. Of het nu zakelijk of persoonlijk is, voor een klein gezelschap of een grote groep, elk detail wordt tot in de puntjes aan uw wensen aangepast en verzorgd. Zo kan ook u zorgeloos genieten tijdens het feest.
 

Tuinfeest te Limburg

Naast de prachtige salons en feestzalen beschikt het Acaciahof ook over een prachtige aangelegde tuin met een groot terras. Maak gebruik van dit sprookjesachtig decor voor uw receptie, huwelijk of tuinfeest.

 

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews