Salons Acaciahof

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 13:00 - 16:00
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 21/04 12:00 - 20:00

Info

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw evenement het hart van Limburg? Feestzalen Acaciahof in Overpelt maakt van ieder feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Het dynamisch team biedt steeds een hoogstaande service. Zo genieten u en uw gasten van overvloedige gerechten van een gerenommeerde keuken met topchefs in sfeervol ingerichte zalen met aangepaste tafeldecoratie.
 

Feestlocatie Limburg

Salons Acaciahof verzorgt graag al uw feesten en evenementen, zodat u hier onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Er wordt niet enkel een prachtige locatie ter uwer beschikking gesteld, maar er wordt ook voor uw gasten gezorgd. Met een uitgebreide menukaart vol topgerechten en een aangepast kader biedt Acaciahof u een totaalservice en dit aan democratische prijzen.

Salons Acaciahof bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor uw evenementen. Of het nu zakelijk of persoonlijk is, voor een klein gezelschap of een grote groep, elk detail wordt tot in de puntjes aan uw wensen aangepast en verzorgd. Zo kan ook u zorgeloos genieten tijdens het feest.
 

Tuinfeest te Limburg

Naast de prachtige salons en feestzalen beschikt het Acaciahof ook over een prachtige aangelegde tuin met een groot terras. Maak gebruik van dit sprookjesachtig decor voor uw receptie, huwelijk of tuinfeest.

 

Ligging en routebeschrijving