Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 11/08 17:00 - 20:00
Vrijdag 12/08 17:00 - 21:00
Zaterdag 13/08 17:00 - 21:00
Zondag 14/08 12:00 - 20:00

Info

Salons Acaciahof heeft een unieke locatie voor jouw feest

Ben je op zoek naar een prachtige locatie voor je evenement in het hart van Limburg? De feestzaal van Salons Acaciahof in Overpelt maakt van ieder feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Het dynamisch team biedt steeds een hoogstaande service. Zo genieten jij en je gasten van overvloedige gerechten van een gerenommeerde keuken met topchefs in sfeervol ingerichte zalen met aangepaste tafeldecoratie.
 

Feestlocatie Limburg

Salons Acaciahof verzorgt graag alle feesten en evenementen, zodat je hier onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Er wordt niet alleen een prachtige locatie ter beschikking gesteld, maar er wordt ook voor jouw gasten gezorgd. Met een afgesproken menu vol topgerechten en een aangepast kader bieden wij feestvierders een totaalservice en dit aan democratische prijzen.
 

Evenementen

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor je evenementen. Elk detail wordt tot in de puntjes aan jouw wensen aangepast en verzorgd. Zo kan ook jij zorgeloos genieten tijdens het feest.
 

Tuinfeest

Naast de prachtige salons en feestzalen beschikt het Acaciahof ook over een prachtige aangelegde tuin met een groot terras. Maak gebruik van dit sprookjesachtig decor voor een receptie, huwelijk of tuinfeest. 
 

Zondagsbuffet

Het is telkens uitkijken naar zondag, want dan bieden wij een heerlijk zondagsbuffet aan. Je kunt van 's middags 12u een tafel reserveren in ons restaurant voor een uitgebreid en onbeperkt buffet. We hebben een ruime keuze in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Al onze gerechten worden huisbereid met verse ingrediënten. 
 

Bistro

Heb je zin in lekker eten, dan kan je terecht bij bistro Acaciahof. Chef Menno heeft een menukaart samengesteld waar je onder andere carpaccio, scampi's, steak en stoofvlees kunt proeven. De kinderen kunnen smullen van frietjes met frikandel of kippennuggets. Je kunt het menu afsluiten met een chocomousse, crème brûlée, ijs of met het dessert van de chef.
 

Ontbijten in Pelt

Elke maand organiseren we een themagericht luxe-ontbijt. Het is een mooie en vooral lekkere manier om samen met familie en vrienden een speciale dag met een goede noot te starten. Geniet van onze ontbijtservice. Je kan alvast surfen naar hun website, zo krijg je een inkijk op hun menu en krijg je meer informatie: https://acaciahof.be/.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Salons Acaciahof een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews