Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraak
Vrijdag 09/06 Na afspraak
Zaterdag 10/06 Na afspraak
Zondag 11/06 Gesloten

Foto’s

Info

Airbrush Emotions

Op zoek naar een origineel cadeau? Of op zoek naar iemand die mooie muurschilderingen kan plaatsen? Stop de zoektocht! Maurice Penders van Airbrush Emotions te Poperinge kan u hierbij helpen.
 

Kunst

Airbrush is een kunstvorm waarbij door middel van een klein verfpistool en luchtdruk, verf op een oppervlak gespoten kan worden. Maurice heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het airbrushen. Hij maakt muurschilderingen, portretten, tijdelijke tattoos, … met de airbrushtechniek. Voor meer informatie mag u altijd even langskomen op het atelier van Airbrush Emotions.
 

Airbrush Opleidingen

Wij verzorgen voor u een opleiding op maat. U leert bij ons het freehand airbrush van begin tot eind. Van optekenen tot afwerken. Onze cursussen bestaan uit lessen van 2,5u. U hebt de keuze uit 3 leskaarten van 4, 8 of 12 lessen. Op deze manier bepaald u zelf hoe lang u de cursus wil maken
 

Lesdagen

Maandagavond van 19u tot 21u30

Donderdagavond van 19u tot 21u30

Zaterdagochtend van 9u30 tot 12u

Bij interesse van minimaal 3 personen zijn andere dagen mogelijk.
Daar wij werken met inloop lesdagen is de keuze welke dag u komt volledig vrij.


Paardendekens

Is uw zoon of dochter een echte paardenliefhebber? Dan kan het leuk zijn om het paardendeken van uw paardrijdende zoon of dochter te laten airbrushen. Wil uw dochter een prinses of eenhoorn op het deken? Uw zoon wilt liever een superheld of voetballer op het deken? Het kan allemaal! Airbrush Emotions zal de gewenste afbeelding op het paardendeken spuiten door middel van de airbrushtechniek. Zo is het paardendeken van uw zoon of dochter uiterst uniek.
 

Portretten

Geeft u liever een portret als cadeau? Dat kan ook! Geef de gewenste afbeelding aan Maurice en hij airbrusht het op airbrushpapier, airbrushkarton of claybord. Hierna heeft u een portret om op te hangen in uw woning!
 

Muurschilderingen

Bent u in blijde verwachting en moet u de kinderkamer nog aankleden? Of wilt u gewoon een unieke wand in de woonkamer? Dan is een muurschildering ideaal! Ieder ontwerp is mogelijk in overleg.
 

Tijdelijke tattoos

Altijd al een tattoo gewild, maar u weet niet of het bij u past? Probeer er dan eentje tijdelijk uit! Wanneer u een afspraak maakt met Maurice, kunt u altijd een eigen ontwerp kiezen. Maar ook op kinderfeestjes staat Airbrush Emotions voor u klaar met deze tijdelijke tattoos! Zo kunnen de kinderen een prinsesje, voetbal of ander ontwerp laten spuiten op hun arm of been. De tattoo blijft tussen de 3 en 7 dagen zitten.
 

Maak je afspraak

Interesse in de diensten van Airbrush Emotions? Aarzel dan niet om een afspraak te maken via het nummer 0479/917993. Of spring eens binnen in het atelier op het adres Dasdreef 17 in Poperinge.

Reviews door klanten van Airbrush Emotions

7,8 Louise op 2020-10-15 om 01:46:19
Top service!
7,8 Eva op 2020-10-05 om 07:33:56
Alles was in orde.
10 Peggy op 2019-11-10 om 14:16:41
Legt alles goed uit met heel veel geduld

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Airbrush Emotions

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Airbrush Emotions een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond