Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Info

Zoekt u een specialist in gehele renovatiewerken? Met veel algemene vakkennis kan Deroo Svin voor u een prachtig resultaat, volledig naar uw wensen realiseren. U kan terecht bij Svin Deroo te Poperinge voor alle elektriciteitswerken, verlichting en tuinverlichting.  Ook voor alle sanitaire werken en sanitaire installaties, is de ervaring van Svin Deroo een pluspunt. Verder is Deroo Svin gespecialiseerd in centrale verwarming, alsook vloerverwarming en zonneboilers. Het bedrijf is eveneens specialist in dakbedekking, waterdicht maken van platte daken en het plaatsen van epdm rubber.
 

Elektriciteit

Deroo Svin tekent samen met u een bekabelingsplan uit voor uw woning. Zo zorgt de specialist in elektriciteit er ook voor dat er voldoende, maar niet te veel, stopcontacten en schakelaars zijn om u van een handige woonsituatie te voorzien.
 

Verwarming

Zoekt u een specialist in centrale verwarming, wilt u de gezelligheid van vloerverwarming ontdekken, of wil u beroep doen op groene energie via een zonneboiler? Deroo Svin is uw specialist in verwarming.
 
Sanitaire installatie
Deroo Svin zorg voor zowel toe- als afvoer van water waar u het nodig hebt. Warm water is vandaag de dag vanzelfsprekend en onmisbaar in elke woning. De specialist in sanitair zorgt niet alleen voor warm water, maar kan u ook een totale oplossing bieden voor uw gehele sanitaire behoeften in huis.  Dit kan voor uw badkamer met douche, bad en wastafel, maar ook uw toiletten en afvoeren in keuken en bijkeuken

Ligging en routebeschrijving