Openingsuren

Maandag 06/12 07:00 - 19:00... - ...
Dinsdag 07/12 07:00 - 19:00... - ...
Woensdag 08/12 07:00 - 19:00... - ...
Donderdag 02/12 07:00 - 19:00... - ...
Vrijdag 03/12 07:00 - 19:00... - ...
Zaterdag 04/12 07:00 - 16:00... - ...
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Garage Desomer – Sinnesael is al ruim 35 jaar uw officiële Opel verdeler. U kan er dan ook vanuit gaan dat zij in al deze jaren alles kneepjes van het vak hebben geleerd en steeds paraat staan u aan de beste nieuwe wagen voor uw noden en budget te helpen!
 

Nieuwe en tweedehandswagens

Voor de aankoop van zowel een gloednieuwe wagen als een occasie zit u bij Garage Desomer – Sinnesael helemaal op uw plaats! Zij bieden een ruim gamma aan uiteenlopende modellen aan, van kleine stadswagen tot ruime gezinswagen. Wat uw budget en noden ook zijn, er zit gegarandeerd een wagen bij die bij u past. Kom zeker een langs en neem een kijkje in de volledig vernieuwde showroom! De medewerkers van de garage helpen u met veel plezier aan de juiste keuze. 
 

Onderhoud en herstellingswerken

De service van Garage Desomer – Sinnesael stopt echter niet bij de verkoop van een kwalitatieve wagen. U kan ook rekenen op een uitgebreide na-service! Dit houdt in dat u er terecht kan voor verder professioneel advies, maar ook voor allerlei herstellingen en een grondige onderhoudsbeurt voor uw auto. Zo blijft de wagen een lang leven beschoren, en kunt u er nog jaren plezier aan hebben!

Heeft u nog vragen over het beschikbare gamma wagens of de dienstverlening? Neem dan een kijkje op www.opeldesomer.be voor meer informatie of spring eens binnen bij Garage Desomer – Sinnesael. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/