Bezettingswerken Rymenans

Foto’s

Info

Bezettingswerken Rymenans

Bezettingswerken Rymenans in de Venstraat in Putte is gespecialiseerd in algemene bezettingswerken en het plaatsen van gyproc. Het zelfwerkend patroon van deze geregistreerde aannemer met meer dan 10 jaar vakkennis verzekert u van de beste kwaliteit.
 

Bezettingswerken

Heeft uw nieuwbouw- of renovatieproject nood aan een stukadoor voor het bezetten van oude muren en nieuwgebouwde delen? Bezettingswerken Rymenans gaat voor duurzaam bouwen en werkt met natuurgips. Deze gips bevat van nature geen gevaarlijke of schadelijke stoffen en vormt geen gevaar voor uw gezondheid.
 

Gyproc

Bent u aan het renoveren of uw woning aan het opknappen? Dan wil u waarschijnlijk zo snel mogelijk starten met het schilderen of behangen in een mooi kleurtje. Maar voor u de kwasten en behangtafels bovenhaalt, kan u best beroep doen op Bezettingswerken Rymenans. De specialist in het plaatsen van droog pleisterwerk werkt uw muren en plafonds mooi en vlak af zodat u later makkelijk kan overgaan tot schilderen of behangen.

Droog pleisterwerk is beter gekend onder de naam gyproc en/of gipsplaten. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk en kan voor meer dan alleen het vlakmaken van oppervlaktes gebruikt worden. Gipsplaten zijn zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Ze zijn sterk en er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen. Een ander groot voordeel is de brandwerendheid wat het extra veilig maakt.

Had u graag wat meer info of een offerte gehad? Neem contact op via de bijstaande contactgegevens en geef uw woning de nieuwe look of opknapbeurt die ze nodig heeft!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief