J-L Fashion

Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraak
Zondag 28/02 GeslotenGesloten

Info

J-L Fashion Putte

Op zoek naar bedrijfs- en werkkleding, vrijetijdskledij, veiligheidsschoenen of een specialist in het borduren en bedrukken van uw kledij? J-L Fashion in Putte is uw ervaringsdeskundige van dienst.
 

Bedrijfskleding en werkkledij

J&L Fashion biedt een uitgebreide collectie bedrijfskleding en werkkleding voor elke branche en wens. Hier kan u terecht voor een totaalconcept voor het aankleden van uw bedrijf of vereniging. De veiligheid van uw organisatie staat hierbij steeds centraal. Het is daarom dat J&L Fashion enkel samenwerkt met kwaliteitsvolle merken, waaronder Blaklader, Jobman Workwear, ProJob Workwear, Delta Plus en vele anderen. J&L Fashion kan u van alles voorzien, van bedrukking tot borduren.

Vrijetijdskleding en promotiekledij

Promotiekleding of promotioneel textiel is er in vele merken, kleuren en maten. T-shirts, polo’s, hemden, fleeces, sweaters, caps, tassen, het is er allemaal. Voor elk doel en elk budget vindt u in de winkel te Putte een passend artikel, met of zonder bedrukking.
 

Veiligheidsschoenen

Een veiligheidsschoen is een speciaal vervaardigd schoeisel voorzien van een verharde neus om de voet te beschermen. In vele sectoren worden veiligheidsschoenen aangeraden, in sommige sectoren zoals de bouw zijn ze verplicht. Naargelang de sector gelden er verschillende normen voor deze schoenen, waaraan de modellen van J-L Fashion steeds voldoen.
 
Ga langs in de winkel te Putte of neem contact op met J-L Fashion via de gegevens op de website: www.j-lfashion.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief