Oversnes nv

Openingsuren

Maandag 17/02 Na afspraak
Dinsdag 18/02 Na afspraak
Woensdag 19/02 Na afspraak
Donderdag 20/02 Na afspraak
Vrijdag 21/02 Na afspraak
Zaterdag 22/02 Gesloten
Zondag 23/02 Gesloten

Info

NIEUW vanaf 2020:

Consulting & begeleiding met het Voel je fit programma.

Wij coachen en begeleiden mensen naar hun doel, naar een realistisch gewicht aangepast aan ieders zijn behoeften, met een natuurlijke en evenwichtige voeding, zonder shakes, maar met gezonde, natuurlijke en makkelijke recepten die voor iedereen haalbaar zijn.

Resultaat is afhankelijk van uw doorzettingsvermogen, wij weten dat het programma werkt! En geen jojo-effect, met blijvend resultaat als u de regels van de onderhoudsfase blijft aanhouden. Lekker en veel gezonde hapjes, en als uw lichaam een aantal kilootjes wilt afgeven, dan zal dat ook gebeuren door de manier van verandering van lifestyle.

Dus het is niet alleen voor mensen die wensen te vermageren, ook die op gewicht willen blijven maar even dat kleine steuntje nodig hebben om in 2020 op weg te gaan naar een natuurlijke, gezonde lifestyle, ook voor uw familie!
 

Aanvulling op Voel je fit programma:

Als aanvulling op ons voel je fit programma verkopen we nu ook "gezonde koffie en gezonde thee" op natuurlijke basis. En deze zijn uiteraard ook afzonderlijk aan te kopen.

 

Vanaf februari ook consulting oorkaarsen therapie.

Het gebruik van oorkaarsen is een oude natuurgeneeswijze volgens een traditie van de Hopi, een Noord-Amerikaanse indianenstam. De kaars wordt manueel vervaardigd uit gerolde stroken linnen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. 

Consulting vitaliteit/Bodyscan & sanjeevini healing

Bewust leven, bewust eten. Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding!


Een gezond & gelukkig leven op een natuurlijke wijze, daar wilt toch iedereen aan werken. Is uw lichaam een beetje uit balans? Geen probleem, via een consult met de vitaliteit/bodyscan kunnen we achterhalen waar er een mogelijke blokkade zit zoals bij de darmflora, vitaminen tekort, een probleem met de mineralen, en nog veel meer. De scan meet op 1 minuut een 250 punten in uw lichaam, zonder bloed- of urinetest en geheel pijnloos. 


Aan de hand van de scan resultaten kunnen we samen bekijken welke verdere behandeling voor u een mogelijke oplossing kan zijn. Wij geven alleen advies & tips betreffende een mogelijke aanpassing in uw voeding, hoe u uw immuunsysteem kan opkrikken, misschien een mogelijke medidatie voor meer ontspanning zodat de stress kan aangepakt worden, een Sanjeevini healing (zonder bijwerkingen) die uw klachten kan aanpakken bij de oorsprong want als men de bron van het probleem niet aanpakt zullen uw klachten steeds terugkomen, en nog veel meer ..

Wanneer u een eerste afspraak boekt via mail naar info@vitaliteitsscan.be , geef dan de code HGIDSPROMO door en u geniet van een korting & een geschenk.
 

Vegas Cosmetic met natuurlijke producten

Bent u ook zo gek van lekkere geuren en luchtjes, zowel in huis als op uw lichaam? Dan is Vegas Beauté in Putte dé online zaak bij uitstek om te bezoeken. Met een ruim gamma aan exclusieve, kwalitatieve lichaamsverzorgingsproducten zoals anti-agingproducten, voetverzorging, dag- en handcrèmes, haarverzorging en heerlijke parfums vindt u bij Vegas Beauté ongetwijfeld het product waar u naar op zoek bent. Zelfs voor kinderen zijn er aangepaste parfums in stock, met aangename geuren die u en uw kinderen geweldig gaan vinden.

Als VIP-klant geniet u steeds van een korting van 20% bij een minimale bestelling vanaf 50 euro, als dat niet leuk is? 
 

Juwelen - nu stockverkoop -50%

Ook voor fantasiejuwelen kunt u terecht via onze online webshop. Mooie, trendy armbanden, een nieuw ketting of een matchende horloge nodig bij uw outfit? Bezoek snel onze online webshop (www.kristlsdesign.eu) en geniet nu van mooie kortingen!
 

Op zoek naar verkooppunten en verkopers

Voor zelfstandige verkooppunten kunnen wij ook met vegas Beauté iets betekenen. Uit onze catalogus met meer dan 500 artikelen kan er steeds iets bij zijn naar dat product dat u een extra omzet boost kan geven. Bekijk zeker onze catalogus op de website en neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn met onze producten ook actief in gezondheidscentra, schoonheidsinstituut, nagelstudio, kapper, kleur & stijladviseur, bloemenwinkel, kledingwinkel, bruidswinkel, marketing, make-up artiest, parfumerie, ...

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief