Spits-van De Poel bv

Foto’s

Info

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of de renovatie van uw woning en heeft u een nieuw dak nodig, of is uw dak aan herstelling toe? Platte daken of hellende daken, grote of kleine werken: Spits-Van de Poel uit Putte is uw partner voor alle soorten dakwerken! Deze vakman garandeert hierbij steeds kwaliteit en professionaliteit. Spits-Van de Poel is gespecialiseerd in roofing bij platte daken en kornissen, weet handig zijn weg met koper, zink en lood en staat u bij in sanitaire werken.
 

Sanitair

Zowel bij uw nieuwbouwproject als bij renovaties staat de vakman uit Sint-Katelijne-Waver klaar om grote en kleine sanitaire werken uit te voeren. Deze gaan van de renovatie en aanleg van leidingen tot badkamer- en keukenmeubilair. 
 

Renovatie dak

Wilt u uw woning renoveren en hoort daar ook een dakrenovatie bij? Zowel bij grote als kleine dakwerken is het slim om de hulp van een specialist in te roepen. Spits-Van de Poel uit Putte staat klaar om uw dak aan te leggen, of om uw versleten dak een nieuw leven te geven. Kwaliteit wordt verzekerd door de jarenlange ervaring van deze vakmannen, maar ook door het exclusief gebruik van de beste materialen op de markt. 
 

Dakgoten

Is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Moet uw nieuwbouwproject van dakgoten voorzien worden? Bij Spits-Van de Poel kan u onder andere terecht voor het plaatsen van nieuwe dakgoten en het herstellen van uw huidige dakgoten. Net zoals bij de daken zelf kan u er van op aan dat Spits-Van de Poel enkel het meest kwalitatief hoogstaande materiaal gebruikt. -

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief