De Boeck & Zonen

Foto’s

Info

Sinds 1952 is De Boeck & Zonen te Puurs actief als carrosseriehersteller. De Boeck & Zonen herstelt auto’s van alle merken en staat ook klaar voor lichte vracht. Tevens is in de garage te Puurs een spuitcabine aanwezig, zodat het mogelijk is om ter plaatse het koetswerk te spuiten. Tijdens de herstelling van uw wagen mag u rekenen op een gratis vervangwagen.
 

Herstelling autoschade na ongeval

Zoekt u een expert in herstellingen aan uw carrosserie? Zowel bij krassen op de wagen, als blutsen in uw koetswerk, of bij ongeval schade kan de garage in Puurs uw carrosserie er weer als nieuw laten uitzien.

Zit er een kras op uw wagen, zit er een flinke deuk in uw carrosserie of is er een groot stuk lak weg? Voor schade aan uw wagen, kunt u altijd bij De Boeck & Zonen terecht. De garage beschikt over professioneel apparatuur voor schadeherstel. Zo kunt u snel met een veilig gevoel de weg weer op. Tijdens de periode van de herstelling kan u tevens op een vervangwagen rekenen.
 

Carrosserie

De Boeck & Zonen is uw expert te Puurs voor alle herstellingen aan uw carrosserie. De specialist herstelt de carrosserie van uw wagen snel en correct, en zorgt waar nodig voor het opnieuw spuiten van uw carrosserie.
 

Spuitwerk wagen

Werd u betrokken bij een klein of groot auto ongeluk en is er op enkele plaatsen lak van uw wagen? Bij De Boeck & Zonen wordt de carrosserie van uw wagen na ongeval of schade weer mooi gemaakt dankzij professionele spuitwerken, ongeacht het merk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Boeck & Zonen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond