Openingsuren

Maandag 31/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 01/02 GeslotenGesloten
Woensdag 02/02 11:00 - 22:00
Donderdag 03/02 11:00 - 22:00
Vrijdag 28/01 11:00 - 22:00
Zaterdag 29/01 11:00 - 22:00
Zondag 30/01 11:00 - 22:00

Info


Brasserie, feest- en vergaderzalen

Het Hof van Coolhem is een landelijke brasserie met moderne toetsen. Gelegen in het bosrijke Puurs is dit dé ideale plek om gezellig te vertoeven. Dankzij hun jarenlange ervaring bent u hier zeker aan het juiste adres voor een unieke culinaire belevenis. Transparantie vinden zij heel erg belangrijk en dat is ook te merken aan het groot open venster die voorzien is in de brasserie. Alle klanten mogen steeds meevolgen hoe de culinaire gerechtjes tot hun recht komen. 

 

Verhuur van feest- en vergaderzalen

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid? Of zoekt u een zaal om te kunnen vergaderen? Dan bent u bij het Hof van Coolhem aan het juiste adres. Zij verlenen namelijk ook de mogelijkheid tot het verhuren van feest- en vergaderzalen. Reserveren kan voor groepen van 10 tot +/- 300 personen. 
 

Bosterras

Ons bosterras is volledig op het zuiden gericht, waardoor dit de aangewezen plek is om rustig te genieten. Van op het terras heeft u een mooie uitkijk op onze aangelegde kruidentuin.
 

Tiendenschuur

De Tiendenschuur is een authentieke schuur van de 18de eeuw waar 120 personen zittend of 200 personen staand genieten van een rustiek kader. De schuur is voorzien van de nodige cateringfaciliteiten en kan gebruikt worden als polyvalente vergader- en feestruimte. 
 

Catering

Zij beschikken over verschillende formules voor de receptie, walking diner, buffetten, diner aan tafel, barbecue en brunch. U kiest datgene dat het beste bij uw event past. 

Voor meer informatie kan u hen steeds contacteren!
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Alles was in orde.... 7,8 Review door: Martin
Goed bezig, doe zo verder... 8,1 Review door: Julien
Top service!... 8,3 Review door: Lise
Vriendelijke service... 9 Review door: Georges
Eten hier altijd lekker.... 8 Review door: Annelies
Deskundige uitleg bij gezondheid... 8,8 Review door: Marinette