Banner The Hair Bar

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren The Hair Bar toe

Foto’s

Info

Bij kapsalon The Hair Bar, gelegen te Puurs, zit u goed voor een nieuwe snit, een nieuwe haarkleur, verzorgde opsteekkapsels én extensions.
 

Kapsalon voor mannen en vrouwen

Bij The Hair Bar in Puurs realiseert een ervaren kapper vakkundig uw gedroomd kapsel, rekening houdend met de stijl en de mogelijkheden van uw haar. Zowel mannen, vrouwen als kinderen en tieners kunnen in het kapsalon te Puurs terecht voor een nieuw kapsel.

U kan langsgaan bij de kapper voor het knippen van de haarpunten, tot het creëren van een totaal nieuw kapsel op maat. De kapper maakt vervolgens het resultaat helemaal af met een brushing.

Bent u uw korte haren beu? Wilt u meer haarvolume? Ook voor kwalitatieve extensions kan u bij The Hair Bar terecht.
 

Nieuwe haarkleur                                

Wilt u een haarkleuring in een meer winterse of zomerse tint? Dan bent u aan het juiste adres bij The Hair Bar in Puurs. Het kapsalon is gespecialiseerd in kleuranalyses op maat, zodat u meer zal stralen als ooit tevoren.
 

Opsteekkapsels

Een communie, trouwfeest of een ander evenement gepland? Steel de show met een mooi opsteekkapsel dat gegarandeerd de hele dag op z’n plek blijft. Vertel gerust welk kapsel u in gedachten had en The Hair Bar bezorgt u het opsteekkapsel van uw dromen.

Het kapsalon in Puurs werkt op afspraak. Zowel dames, heren, als tieners en kinderen kunnen bellen naar The Hair Bar voor een kwalitatieve kappersbeurt.
 

Ligging en routebeschrijving