Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

V&V Cleaning Center bvba heeft de 1ste plaats behaald als vriendelijkste handelaar van Puurs!

Op vrijdag 25 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking Huis de Colvenier, te Kortrijk de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016Interview met V&V Cleaning Center 
 
“Het ontvangen van deze award is een erkenning voor ons harde werk. We doen elke dag ons best en het is fijn dat het op die manier ook eens beloond wordt. We hebben gewoon de lotjes aan onze klanten meegegeven met de nodige uitleg, maar daarnaast hebben we geen extra inspanningen gedaan. We gaan voortdoen zoals we nu bezig zijn. We gaan er wel nog meer opletten dat elke klant correct en vriendelijk bediend wordt.

“Ik vind de verkiezing van Vriendelijkste Handelaar belangrijk, want het is toch een erkenning voor een handelaar om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar van de gemeente. We hebben de Eindejaarsactie aangeboden aan onze klanten en ik moet zeggen dat die wel in de smaak is gevallen bij hen. Daardoor kunnen wij langs onze kant iets extra aanbieden en kunnen zij dan prijzen winnen.”

“Onze zaak is opgericht in 2006 en is in oktober 2007 effectief van start gegaan. Dus V&V Cleaning Center bvba, bestaat momenteel 9 jaar. Ons aanbod bestaat uit 3 kernonderdelen; het wassen van personenwagens, het wassen van bedrijfswagens en het reinigen van het interieur voor zowel personen- als bedrijfswagens. Onze specialiteiten zijn dat we steeds professioneel te werk gaan, dat we gemakkelijk bereikbaar zijn (ook 6 dagen op 7 open) en de beste kwaliteit aanbieden. Bovendien maken we altijd gebruik van milieuvriendelijke producten. Handelsgids is voor ons de perfecte aanvulling op onze bestaande reclame.”