Angenies

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Instituut voor huidverjonging Angenies in Ranst staat garant voor de allernieuwste technieken in de wereld van huidverbetering en huidverjonging.
 

Professionele huidverjonging

Het instituut voor huidverjonging is een professioneel bedrijf met vele jaren expertise en ervaring.
De specialisten werken, samen met u, aan uw huid volgens een duidelijk, gefaseerd en modulair stramien. Eerst en vooral maken ze een wetenschappelijke en volledige huidanalyse. Vervolgens krijgt u duidelijk advies in verband met de behandeling in het instituut en voor thuisbehandeling. Elke fase start met een duidelijk intake gesprek. Want duidelijke afspraken garanderen maximale kwaliteit van uw huid. Angenies is de expert, maar het is wel uw huid, uw tijd en uw geld. Daarom wordt u bij het hele proces betrokken en zal uw feedback steeds in rekening gehouden worden.
 

Voor elk huidprobleem een techniek

Fractora laat verschillende behandelmethodes toe voor huidverjonging, verwijderen van pigmentvlekken, couperose, littekens van acné,  huidverstrakking, behandelen van wallen en kringen onder de ogen tot lichaamsverstrakking en cellulitisbehandelingen.
De natuurlijke face lifting met Fractora Resurfacing zorgt voor het verwijderen van rimpels, rode vlekken, littekens, maakt de huid strakker en vermindert sterk bruine pigmentatievlekken.
Fractora Firm stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en laat de huidlagen samentrekken tot
een mooie en strakke huid.
Fractora TitFx is de laatste revolutie voor plaatselijk afslanken waar u maar wil. De behandeling vernietigt uw vetcellen en maakt komaf met uw cellulitis.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief