Architectenatelier Dave Bastijns

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/05 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Architectenatelier Dave Bastijns is opgericht in 2008. De activiteiten van het bureau zijn zeer divers: van ontwerp tot realisatie, bouwcoördinatie, interieur en  epb-verslaggeving. Dit voor zowel particuliere als professionele projecten.
 

Bouwen op maat en volgens budget van de klant

Een gebouw maken dat werkt voor de klant en dit binnen een redelijke termijn en met een redelijk budget, dat is waarvoor het  architectenbureau uit Ranst staat. Elk project wordt op vraag, maat en eisen van de klant ontworpen en uitgevoerd. Hierin wordt zowel aandacht gegeven aan het functionele en het esthetische aspect. Elke fase binnen het bouwproces wordt gecommuniceerd naar de klant toe.
Bent u een ondernemer en is uw zaak toe aan verbouwing? Of bent u als particulier op zoek naar een architect die u kan helpen met de vormgeving en realisatie van uw interieur? Architectenatelier Dave Bastijns staat open voor elk bouwproject.
 

Energiezuinig bouwen

Energiezuinig bouwen krijgt grote aandacht in elk project van Architectenbureau Dave Bastijns. Dit begint bij de keuze van duurzame materialen, tot aangepaste technieken voor ventilatie, verwarming en sanitair. Steeds wordt er mee naar alternatieven gezocht die een meerwaarde kunnen geven aan het project. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief