Bloemen Nancy Mols bv

Openingsuren

Maandag 12/12
Dinsdag 06/12
Woensdag 07/12
Donderdag 08/12
Vrijdag 09/12
Zaterdag 10/12 15:00 - 18:00
Zondag 11/12

Foto’s

Info

Hallo iedereen, mijn naam is Nancy en als trotse zaakvoerster van Bloemen Nancy Mols kan je me onder meer zien schitteren op de wekelijkse markten in Ranst, op het Rooiplein en Villegasplein in Berchem en op de markt in Mortsel. Elke zondag kan je me op de Vogelenmarkt vinden. Ik selecteer steeds de mooiste seizoensbloemen die vers van de veiling komen. Als bloemist vind je bij mij verschillende soorten bloemstukken en planten. Dankzij de prachtige kleuren en frisse geuren kun je deze bloemenwinkel niet missen.
 

Bruidsboeket voor huwelijk

Ga je binnenkort trouwen en zoek je het perfecte bruidsboeket voor jouw huwelijk, kom langs in de Bergsehoeven 2A te Ranst en het boeket van je dromen staat op je te wachten. Je kunt hier jouw eigen bos bloemen samenstellen naar gelang jouw smaak. Geef er een eigen persoonlijke touch aan of vertrouw op mij en ik maak speciaal voor jou een unieke creatie dat gaat passen bij het thema van jouw vreugdevolle dag.
 

Bloemstukken

Je wilt een vriend, vriendin of een familielid verrassen met een geschenk tijdens je bezoek. Er gaat niets boven een prachtig boeket van bij Bloemen Nancy Mols. Ben je op de hoogte van de lievelingskleuren en geuren van de gelukkige, dan is het makkelijk om een uniek bloemstuk te laten maken. Dat maakt de verrassing des te groter.
 

Rouwbloemen

Onze geliefden op de begraafplaats verdienen een mooi bloemetje. Hier zul je de mooiste rouwbloemen of troostboeketten vinden die passen om op het graf te plaatsen. Ik maak ook mooie rouwkransen. 
 

De perfecte bloemen voor Valentijn

Het is Valentijnsdag, de dag van de liefde en bloemen. Het spreekt voor zich dat ze een echte must have zijn voor deze gelegenheid. Verras je geliefde met een mooie roos of een boeket dat je kunt kopen in mijn bloemenwinkel. Ben je op zoek naar iets origineler, dan kan je kiezen voor een ruiker bloemen die je zelf hebt samengesteld of die ik met plezier voor je zal maken. Bij Bloemen Nancy Mols vind je allerlei soorten bloemen varianten die jij persoonlijk wilt geven aan jouw geliefde. Is het niet mogelijk om zelf naar de zaak te komen en had je de bestelling graag aan huis laten leveren. Dat is geen enkel probleem!
 

Bloemen als verjaardagsgeschenk

Een verjaardag is altijd een vrolijke dag vol met cadeaus, en taart. En wie word nu niet vrolijk van een frisse, mooie en kleurrijke boeket als verrassing te krijgen. Aarzel niet om te kijken wat Bloemen Nancy Mols te bieden heeft.
 

Bloemenwinkel

Het ziekenhuis is geen fijne plek om te verblijven. En wat het nog somberder maakt, is de hele dag liggen in een lege en bleke kamer. Breng je geliefde, collega of familielid een bezoekje met kleurrijke en verse bloemen om zijn/haar kamer op te fleuren. 
 

Event organiseren

Je organiseert of helpt iemand met een event in elkaar te steken. De decoratie staat nog niet volledig op punt en je ziet dat er iets kleurrijk nodig is. Koop hier decoratiematerialen om je event te versieren en te decoreren met mooie bloemen en planten.
 

Huis- en kamerplanten

Je kunt in mijn bloemenwinkel ook huisplanten en kamerplanten kopen om je huis een beetje op te frissen of om een gezellige sfeer te creëren. Met deze kamerplanten wordt je woning gevuld met zuurstof van deze planten. Of kies je toch liever voor een bos bloemen in een mooie vaas om jouw woonkamer kleurrijke tint te geven. Heb jij groene vingers en durf jij je handen vuil te maken met deze tuinplanten om jouw tuin of terras nog wat groener te maken? Het is allemaal mogelijk bij Bloemen Nancy Mols in Ranst!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bloemen Nancy Mols bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo voort!!!... 9,1 Review door: Monique
Veel keuze en supervriendelijke... 10 Review door: Inge