Openingsuren

Maandag 06/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/02 GeslotenGesloten
Woensdag 01/02 11:30 - 21:30
Donderdag 02/02 11:30 - 21:30
Vrijdag 03/02 12:00 - 21:30
Zaterdag 04/02 11:30 - 21:30
Zondag 05/02 11:30 - 21:30

Foto’s

Info

Bij frituur 't Festijn Retie vindt u de heerlijkste frietjes met frituursnacks en ovenverse belegde broodjes. U kan uw frietjes afhalen of ter plaatse eten, binnen of op het zonnige terras bij mooi weer. ’t Festijn levert ook aan bedrijven.
’t Festijn beschikt tevens over een restaurant dat kan afgehuurd worden bij feesten.
 

Frituur

Zin in verse Belgische frietjes? Dan is frituur ’t Festijn een goed idee. Het frituur in Retie staat garant voor dagverse frietjes met lekkere snacks aan een snelle bediening. Het assortiment frituursnacks van ‘t Festijn bestaat uit zowel lekkere snacks met vlees als met vis, als vegetarische snacks. Ook voor schotels met frietjes zit u hier goed, zoals de typische kebabschotel met kebabvlees.
U kan uw verse goudstaafjes met lekkere snacks zowel afhalen, als ter plekke consumeren in ’t Festijn.
 

Belegde broodjes

Spring tijdens uw lunchpauze of in de avond gerust binnen bij ‘t Festijn voor een lekker belegd broodje met frisse groentjes en vers beleg.
 

Feestzaal Retie met uitstekende keuken

Heeft u iets te vieren, zoals een communie, verjaardag, of ander familiefeest en bent u op zoek naar een feestzaal in Retie? ’t Festijn beschikt over een á la carte restaurant dat omgetoverd is tot een feestzaal en gereserveerd kan worden door groepen van 10 tot 45 personen bij speciale gelegenheden.
Het restaurant biedt heerlijke gerechten, van voorgerecht tot stevige hoofdmaaltijd. Zo kan ’t Festijn tijdens uw feest een pompoensoepje of garnalencocktail serveren, om u vervolgens te verwennen met een trio van wild, een vispannetje, een salade met scampi en spek, of een vegetarische pasta. Tijdens het mosselseizoen kan u hier Zeeuwse mosselen proeven.
Wilt u een feest organiseren, of heeft u gewoon zin in lekkere frietjes? Dan is ’t Festijn waar u moet zijn
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Festijn ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond