Kapsalon Sonja

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 18/08 GeslotenGesloten
Woensdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Info

Al sinds 1981 staat Kapsalon S & S klaar om u de gewenste kleur en snit aan te bieden. In dit kapsalon te Retie wordt u verwend met een totaalervaring. Hier wordt uw droomkapsel gerealiseerd, van een nieuw kleurtje, tot een verfrissende, kortere coupe of een uniek feestkapsel voor een bijzonder evenement. Om uw kapsel in topconditie te houden worden uw haren hier met topproducten en met veel zorg behandeld.
 

Haarkleuring met natuurlijke producten

Klaar voor een nieuw kapsel? Kapsalon S & S zorgt dat uw haar er weer stralend en gezond uitziet dankzij de CHI, FAROUK en OLAPLEX producten. Het kapsalon in Retie is de ideale plek voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of kwetsbare haren, die hun lokken een andere haarkleur willen geven Wie van haarkleur wil veranderen, kan namelijk in dit kapsalon terecht voor haarkleuring met natuurlijke producten, vrije van ammoniak en vrij van enige irritatie als gevolg van de kleuring. De natuurlijke kappersproducten bevatten geen ammoniak en bieden veel minder kans op allergische reacties dan standaard haarkleurproducten.
 

Bruidskapsels

Wilt u uw omgeving verrassen met een stralende verschijning op uw trouwfeest? Kapsalon Kapsalon S & S in Retie is gespecialiseerd in het creëren van feestkapsels en bruidskapsels.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief