Openingsuren

Maandag Na afspraak
Dinsdag Na afspraak
Woensdag Na afspraak
Donderdag Na afspraak
Vrijdag Na afspraak
Zaterdag Na afspraak
Zondag

Foto’s

Info

Special Dreams is een honden en katten pension in Riemst dat sinds 3 september 2018 nieuwe gepassioneerde eigenaars heeft. U kan er ook uw honden- en kattenharen laten trimmen door de opgeleide eigenares van het pension.
 

Professionele wasbeurt honden

Honden houden ervan om actief rond te rennen. Vooral modderige gebieden en vochtige grassen zijn extra leuk om in te spelen, maar de vacht van uw hond lijdt hier wel onder. Daarom is het handig om geregeld een trimsalon te bezoeken zodat uw hond eens volledig en professioneel gewassen wordt. Woont u in de omgeving van Tongeren ,Riemst,Lanaken Uw hond is steeds welkom bij Special Dreams waar een ervaren trimster zorgt voor een grondige wasbeurt.
 

Trimsalon

Zowel de grote als kleine rassen zijn welkom in Special Dreams voor een knip en was beurt op maat. Iedere dier krijgt een uitstekende behandeling in het trimsalon, aangepast aan de vacht van de viervoeter en aan de wensen van het baasje.
 

Het dieren pension

Gaat u binnenkort even op vakantie of kan u tijdelijk niet voor uw viervoeter zorgen? Reken dan op Special Dreams uit Riemst. Zij zorgen dat uw huisdier goed opgevangen wordt tijdens deze periode. De honden worden altijd uitstekend verzorgd en uitgelaten. Maak u geen zorgen bij Special Dreams krijgen zowel honden als katten veel ruimte om rond te lopen en te spelen.

Kom binnenkort zeker eens langs met uw kat of hond voor de nodige trimbeurt of om het pension te leren kennen. De eigenaars heten u alvast welkom.

 

Ligging en routebeschrijving