Ghijsen Yves

Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 04/12 GeslotenGesloten
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Als erkend en professioneel installateur verzorgt Ghijses Yves uit Riemst met hoogste zorg de installatie van uw sanitair, verwarming, ventilatiesystemen en vloerverwarming.
 

Installateur verwarming, ventilatie en sanitair

Ghijsen Yves installeert op professionele wijze al uw verwarming en is gespecialiseerd in vloerverwarming en centrale verwarming. De installateur kan uw woning eveneens voorzien van ventilatie en verzorgt de installatie van uw sanitair.
 

Onderhoud en herstelling verwarming en sanitair

Onderhoud en herstelling van Buderus verwarmingsketels kent geen geheimen voor de expert uit Riemst. Ook voor herstelling van uw andere verwarmingssystemen kan u beroep doen op de expertise van Ghijsen Yves. Is uw sanitaire constructie stuk en hebt u nood aan een loodgieter? De expert uit Riemst staat graag in voor de herstelling van al uw sanitair.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/