Dué Hair

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Gesloten
Dinsdag 23/07 08:00 - 18:00
Woensdag 24/07 08:00 - 19:00
Donderdag 25/07 08:00 - 21:00
Vrijdag 26/07 07:00 - 19:00
Zaterdag 27/07 07:00 - 17:00
Zondag 21/07 Gesloten

Info

Zaakvoerder van Dué Hair & Body, Nathalie Dedier, heeft al tientallen jaren ervaring als schoonheidsspecialiste.  In haar salon te Roeselare is iedereen welkom voor een behandeling met kwalitatief hoogstaande producten, zoals Intense Derma, 4Voo, Rainpharma, Crystal Clear en Juliette Armand. Voor make-up wordt gewerkt met de minerale producten van Glo-minerals.
 

Gelaat

De opgeleide skincoach voorziet u graag van de behandeling die uw huid nodig heeft.
Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, volgens e behoeften van uw huid. In dit salon zitten zowel jonge huidjes als rijpere huiden goed voor een verzorgende behandeling of huid verbeterende verzorging.
 

Airbrush tanning

Wil u een natuurlijke en langdurige bruine tint? Airbrush tanning is een gezonde en veilige behandeling voor de huid die dermatologisch getest werd, geschikt voor alle huidtypes. Dué Hair & Body voorziet u van een gelijkmatige bruine dekking zonder strepen of vlekken.
 

Make-up en permanente make-up

Bij Dué Hair & Body kan u terecht voor een dag make-up, avondmake-up, fotomake-up, bruidsmake-up en een opmaaksessie die u klaarstoomt voor allerlei speciale gelegenheden.
Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag en nachtverzorgd wil uitzien en wie weinig tijd heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u dé oplossing. Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen en lippen, maar kan ook oogleden accentueren of te corrigeren. De ervaren specialiste in het salon te Roeselare werkt heel professioneel en hygiënisch.

Ligging en routebeschrijving