Vandekerckhove K. Tegelshop

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 09:00 - 12:00
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Tegelshop Vandekerckhove K. Roeselare

Tegelshop Vandekerckhove K. heeft een ruim aanbod van binnen- en buitentegels evenals vloer- en wandtegels. De zaak uit Roeselare staat inmiddels reeds jaar en dag bekend om hun uitstekende plaatsing en service.
 

Wandtegels, terrastegels, vloertegels…

Tegelshop Vandekerckhove K. is dé tegelexpert in Roeselare en omstreken! Hun brede gamma aan tegels is zeer gevarieerd in stijl waardoor iedereen wel een tegel vindt die bij hun smaak past. De aangeboden tegels zijn echter niet alleen uiteenlopend in stijl, maar ook in type: de zaak biedt klassieke vloertegels aan, maar ook allerhande terrastegels, wandtegels, badkamertegels… In de toonzaal kan u na afspraak de tegels op uw gemak komen bekijken. U krijgt vrijblijvend professioneel advies en prijsoffertes voor alle producten en plaatsingen. Tegelshop Vandekerckhove K.  garandeert steeds de beste kwaliteit, zowel in haar tegels als haar plaatsingsdienst!  
 

Eigen aanlegservice

U kan erop rekenen dat de tegels die u aankoopt een optimale prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Na aankoop hoeft u echter de handen niet uit de mouwen te steken: Tegelshop Vandekerckhove K. en haar medewerkers doen graag het vuile werk voor u! Hun eigen lever- en installatiedienst garandeert dat uw terras, vloer, oprit… uiterst zorgvuldig wordt geplaatst. Uiteraard is dit geen verplichting: als u liever zelf de plaatsing van de tegels verzorgt kan u nog steeds voor de aankoop terecht in de zaak. De werknemers geven graag hun raad over welke tegels passen binnen de stijl die u wilt bekomen.
 
Kortom, voor tegels van de hoogste kwaliteit bent u bij Tegelshop Vandekerckhove K. bent u steeds aan het juiste adres!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief