Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 17/05 09:00 - 19:00
Woensdag 18/05 09:00 - 19:00
Donderdag 19/05 09:00 - 19:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 19:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 17:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Bike Center Peter | Roosdaal

U vindt Bike center Peter terug in Roosdaal. De fietsenwinkel staat garant voor een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen en dit in combinatie met een uitstekende service. Peter staat steeds persoonlijk ter beschikking van u als klant en zorgt ervoor dat u steeds advies op maat krijgt tijdens uw bezoek aan de winkel. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen hier een geschikte fiets vinden. Het fietsenaanbod bevat klassieke fietsmodellen voor dagelijks gebruik. Daarnaast vindt u ook modellen die specifiek ontworpen zijn voor het uitvoeren van een sport, zoals racefietsen en mountainbikes. Ook de nieuwste hype in het fietslandschap, de elektrische fiets, ontbreekt niet in het aanbod van Bike center Peter te Roosdaal.
 

Verkoop fietsen en eigen hersteldienst

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Bike center Peter een stadsfiets aankopen. Stadsfietsen vindt u hier van merken zoals Bianchi, Cube, Flanders fietsen, Felt bicylcles, Granville bikes, Krigori, Merida, Olympia cicli, Merida en Venturelli.
Voor de sportievelingen zijn er racefietsen van Bianchi, Cube, Flanders fietsen, Granville bikes en Merida. Ook mountainbikes van Bianchi, Cube, Flanders fietsen en Felt behoren tot het aanbod.
Voor de kleinsten heeft de fietsenwinkel kinderfietsen van Cube, Felt, Granville en Merida.
In het aanbod elektrische fietsen heeft u eveneens heel wat keuze inzake merken. Zo vindt u hier een e-bike van Cube, Flanders fietsen, Felt, Granville, Olympia, Krigori en Merida.
 

Fietstoebehoren en onderdelen

Bij Bike center Peter vindt u naast fietsen ook fietskledij van Nothwave, helmen en schoenen van Shimano. Ook banden en wielen, hart- en snelheidstoestellen en navigeersystemen kan u hier aankopen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bike Center Peter een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond