Tras bvba

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 16/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Tras uit Roosdaal is de expert in het plaatsen van kwalitatieve en gecertifieerde producten die uw veiligheid en comfort verhogen. Zowel als particulier, KMO en overheidsinstelling kan u hier terecht voor alarmen, branddetectie, camerabewaking, domotica, netwerken, toegangscontrole, automatisering en parlofonie. Tras heeft steeds de gepaste oplossing voor uw probleem en budget. Aarzel niet en verhoog uw veiligheid door contact op te nemen met Tras.
 

Branddetectie

Een betrouwbaar brandalarm helpt de gevolgen van een zware brand te voorkomen. Samen met u wil Tras uw huis of bedrijf beschermen tegen brand dankzij het uitgebreide gamma brandbeveiliging.
 

Camerabewaking

Wilt u uw huis of bedrijf optimaal beschermen tegen diefstal en inbraak? Bent u op zoek naar een systeem dat iets meer een veiligheidsgevoel geeft dan de standaard alarmsystemen? Laat dan camerabewaking installeren door Tras.
 

Videofonie en parlofonie

Wilt u weten wie er voor uw deur staat zonder effectief zelf naar uw voordeur te wandelen? Wilt u iemand kunnen binnenlaten door uw deur te openen vanop afstand? Tras helpt u maar al te graag aan een videofoon- en camerasysteem dat dit mogelijk maakt. Een videofoon in uw woning zorgt naast extra gemak ook voor een veiliger gevoel.
 

Domotica

Domotica staat voor het automatiseren van functies binnen uw woning of bedrijf doormiddel van elektronica. Zo bedient u zaken zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging en meer vanop afstand.
 

Toegangscontrole

Met de toegangscontrole van Tras bepaalt u dankzij een elektronisch veiligheidssysteem aan wie, waar en wanneer toegangsrecht verleend moet worden.

Ligging en routebeschrijving