Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin toe

Op afspraak 0477/32 49 96 - Zondag Rustdag

Info

Schrijnwerkerij Bastin voert alle schrijnwerken uit die te maken met interieur, zoals het vervaardigen van dressings, binnendeuren, parket, plafonds en valse wanden. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in buitenschrijnwerkerij zoals het leggen van een terras, plaatsen van buitendeuren, ramen, en rolluiken. Dankzij jarenlange ervaring laat de schrijnwerker uit Rotselaar uw huis er als nieuw uitzien.

Ramen en deuren

Ramen in hout zijn duurzaam, uniek en tijdloos. Bij Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin kan u eveneens kiezen tussen verschillende houtsoorten die precies passen bij de rest van het interieur in uw woning.
PVC ramen en deuren Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin staan verhogen de waarde van uw woning dankzij de goede isolatie. Maar ook voor het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid moet u gaan voor ramen en deuren in PVC. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt en ontdek de mogelijke afwerkingen bij Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin.
 
Ramen en deuren in aluminium zijn modern, duurzaam en stevig. De ramen en deuren in aluminium van Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin bieden uitstekende thermische isolatie en presteren prima op het vlak van akoestische isolatie.
 

Houten vakwerk

Schrijnwerkerij Jan & Tom Bastin voorziet uw woning van perfect houten maatwerk. Van planken-en parketvloeren tot inbouwkasten en trappen.

Ligging en routebeschrijving