Bloesems

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 20/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/07 GeslotenGesloten
Woensdag 22/07 GeslotenGesloten
Donderdag 16/07 13:00 - 18:30
Vrijdag 17/07 09:00 - 18:30
Zaterdag 18/07 09:00 - 18:00
Zondag 19/07 09:00 - 13:00

Foto’s

Info

Een mooie ruiker bloemen in huis geeft onmiddellijk een extra dimensie aan de ruimte waar je ze plaatst. Ze zien er fris en kleurrijk uit en stralen een overheerlijke geur af. Met die uitstraling en geur in het achterhoofd openden Greet en Pieter enkele jaren geleden bloemenzaak Bloesems in de Kerkstraat in Rotselaar. 
 

Bloesems

In de zomer van 2012 openen Greet en Pieter Bloembinderij Bloesems aan de kerk in Wezemaal, een deelgemeente van Rotselaar. Deze jonge bloemenzaak biedt haar klanten een ruim assortiment aan verse snijbloemen, bloemstukjes en andere toffe creaties aan. 
 

Bloemen voor gelegenheden

Wanneer je een gelegenheid hebt waar een frisse ruiker bloemen of een mooi bloemstuk gewenst is, kan je een beroep doen op de creativiteit van Bloesems. Samen met jou bespreken ze welke bloemen en decoratie je graag zou terugzien in de creaties en vervolgens gaan ze aan de slag om je boeket of bloemstuk naar jouw wens vorm te geven.

Ben je op zoek naar rouwwerk, boeketten, bloemstukken, bruidsboeketten, ... Je vindt ze allemaal bij Bloembinderij Bloesems.
 

Cadeaubonnen

Heb je zelf weinig inspiratie, maar zou je toch graag iemand verrassen met een frisse ruiker bloemen of een mooi bloemstuk? Dan komt een cadeaubon van Bloesems altijd van pas! Voor het bedrag van de cadeaubon kan de ontvanger zelf naar hartelust komen uitkiezen en samenstellen in de zaak.

Ideaal als geschenk voor iedere gelegenheid!
 

Service

Soms gebeurt het dat een klant op zoek is naar iets specifieks wat op dat moment niet in de zaak beschikbaar is.

Is er iets dat je niet onmiddellijk kunt terugvinden? Vraag het gerust en de vriendelijke uitbaters van Bloesems proberen het zo snel mogelijk voor u in de winkel te hebben!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews