De Max Car Company

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 09:00 - 17:00
Woensdag 28/08 09:00 - 17:00
Donderdag 29/08 09:00 - 17:00
Vrijdag 30/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

De Max Car Company biedt behandelingen voor interieur en exterieur aan voor elke wagen en elk type budget. De Max Car Company is gespecialiseerd in autobehandelingen zoals glans terug restaureren, carwash krassen verwijderen, of de wagen beschermen. In het atelier in Rotselaar worden al deze diensten met de grootste zorg uitgevoerd door professionals.
 

High end American wash

De Max Car Company in Rotselaar verzorgt uw wagen graag met een krasvrije hand carwash. Deze is veel vriendelijker voor uw lak en veiliger dan de standaard carwash.
 

Glans treatment

De glans treatment is een extraordinaire opfrisbeurt voor uw wagen. Tijdens deze wagenbehandeling worden carwash krassen verwijderd en ook het polijsten van uw wagen hoort hierbij. De Max Car Company zorgt voor keramische coatings.
 

Opti-coat coatings

De Max Car Company voorziet uw wagen van Opti-Coat coatings. Dit is een harde, keramische transparante lak die een permanente bescherming biedt aan alle lakken met een kras werende eigenschap. Dit resulteert in een kras- en hologramvrije lak, die tevens permanent beschermend is. In tegenstelling tot de fabriekslakken is Opti-Coat volledig resistent tegen zuurhoudende elementen zoals vogelpoep, zure regen en andere schadelijke stoffen. Bijgevolg blijft de glans steeds beschermd.

Ligging en routebeschrijving