Frituur 't Chalet'ke

Openingsuren

Maandag 23/09 Gesloten
Dinsdag 24/09 17:00 - 22:00
Woensdag 18/09 17:00 - 22:00
Donderdag 19/09 17:00 - 22:00
Vrijdag 20/09 17:00 - 22:00
Zaterdag 21/09 17:00 - 22:00
Zondag 22/09 Gesloten

Foto’s

Info

Zin in echte Belgische goudstaafjes? Ga langs bij Frituur 't Chalet'ke in Rotselaar, waar frietjes op ambachtelijke wijze met liefde worden gebakken. U kan hier terecht om te genieten van verse frietjes met uw frituursnack erbij, of met één van de zelfbereide gerechten. Zo worden o.a. heerlijk stoofvlees, vidé en goulash in eigen keuken gemaakt met dagverse producten. Naast frietjes en lekkere bijgerechten kan u bij Frituur 't Chalet'ke ook terecht voor een ruim aanbod burgers.
 

Frituur Rotselaar

Bij Frituur 't Chalet'ke kan jong en oud terecht voor een uitgebreid assortiment aan frietjes, snacks, hamburgers en sauzen. De specialiteit van het huis is het Dixie burger menu. Voor de allerkleinsten zijn er de geliefde kindersmulboxen.

Het frituur in Rotselaar beschikt over een ruime parking en een verbruikersruimte waar u het hele jaar door uw frietjes kan consumeren. In de zomer kan dit gezellig op het zonneterras.
 

Frietjes met huisbereide gerechten

Dat de uitbaters van Frituur 't Chalet'ke graag hun klanten verwennen met enkel het allerbeste en lekkerste eten, wordt duidelijk door de heerlijke zelfbereide gerechten die ze met plezier voor u klaarmaken. U zit hier beslist goed als u wel kan genieten van zelfbereid, overheerlijk vers stoofvlees, vol-au-vent en goulash. Maar daar houdt het niet op, want ook voor frietjes met een portie huisbereide balletjes in tomatensaus, een klassieker die geliefd is bij jong en oud, zit u goed Frituur 't Chalet'ke in Rotselaar.

Ligging en routebeschrijving