Andere belangrijke handelaars

De Kloosterhoeve

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - ...
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - ...
Vrijdag 11:00 - ...
Zaterdag 16:00 - ...
Zondag 11:00 - ...

Info

Feestzaal De Kloosterhoeve

Langs de steenweg Leuven - Aarschot vind je De Kloosterhoeve, uw ideale bestemming voor al uw familiefeesten, communies, verjaardagen, trouwfeesten en jubilea.
Samen bespreken we het menu, de tafelschikking en wij zorgen uiteraard voor het culinaire, het personeel en het tafellinnen.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over onze voorzieningen, onze menu’s en onze manier van werken.
Heeft u zelf een voorstel voor uw feest? U kan ons gerust uw concept voorleggen en wij zullen ons uiterste best doen om u daarin te volgen.

Bistro/Restaurant

In ons restaurant bieden wij u de klassieke Franse-Belgische keuken aan, uiteraard werken we hier met verse en kwaliteitsvolle producten en dit tegen een eerlijke prijs.
Of u uitgebreid wilt tafelen met vrienden, familie en/of zakenpartners of gewoon langskomt voor een kleine snack, je vindt bij ons zeker wat je zoekt.
In de Kloosterhoeve werken we met seizoensgebonden producten zoals wild, asperges, mosselen.
In deze periode zal onze kaart steeds aangepast worden met speciale gerechten. Steeds een aanrader om eens iets nieuws te proberen.

Traiteurdienst

Wenst u met de feestdagen thuis te genieten van de overheerlijke gerechten van De Kloosterhoeve, maak een keuze uit ons ruime aanbod afhaalgerechten voor 24 en 25 december. Stel zelf uw menu samen à la carte, maak het uzelf makkelijk met ons kerstmenu of kies voor een lekker koud buffet.
Ook voor de kleintjes voorzien we een menu op maat.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar De Kloosterhoeve, 3110 Rotselaar, Kloosterdreef 4